logo
12 March 2016

Jil Sander Simply Eau de Toilette en Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Eau de Parfum

Gepost in beauty

parfum, jil sander, jil sander simply eau de toilette, Jil Sander Simply Eau de Toilette en Roberto Cavalli Paradiso Azzurro Eau de Parfum, roberto cavalli paradiso azzurro review, beautyblog, fashion blog, fashion blogger, lentegeuren, parfum 2016, parfum lente, parfum zomer, eau de toilette, eau de parfum

Twee geuren die – je ziet het – totaal uiteenlopen: Jil Sander Simply en Roberto Cavalli Paradiso Azzuro. De één is simplistich, de ander juist extravagant. Welke het beste bij mij past, kan per dag verschillen. Wel geloof ik dat ik de flacon van Simply mooier vind dan Paradiso Azzurro. Ik weet het eigenlijk wel zeker. Jullie?

Jil Sander Simply bestaat al langer, maar dan als Eau de Parfum. Zoals het merk zelf zegt bevat de Eau de Toilette een vleugje transparantie en een tikkeltje nonchalance. Deze geur is dus logischerwijs wat minder zwaar dan haar ‘zusje’. Alsnog is het niet een heel frisse, maar meer een kruidige geur. Je moet ervan houden. Ik vind de Eau de Parfum vaak net iets te heftig, maar deze Eau de Toilette vind ik wél aantrekkelijk. Ingrediënten van de Eau de Toilette zijn onder andere patchoeli, leer en vanille.

Paradiso Azzurro ruikt fris en exotisch. Ik moet in ieder geval gelijk denken aan exotische vruchten. Het is echt een zomergeur, met onder andere citrus en lavendel. De goud/blauwe flacon is dan ook op zon en zee geïnspireerd.

Jil Sander Simply Eau de Toilette heb ik niet online kunnen vinden, Roberto Cavalli Paradiso Azzuro kun je hier kopen. Beiden zijn nieuw en sinds februari te koop.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties