logo
25 March 2016

Sale score

Gepost in fashion

Sale score, sale score, andrea conti, otto, nieuwe schoenen, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, fashion blogger, fashion is a party, winter, winterlaarzen, winter sale, enkellaarzen blokhak, enkellaarzen punt, zwarte laarzen, afgeprijsd, schoenen korting, otto kortingSale score, sale score, andrea conti, otto, nieuwe schoenen, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, fashion blogger, fashion is a party, winter, winterlaarzen, winter sale, enkellaarzen blokhak, enkellaarzen punt, zwarte laarzen, afgeprijsd, schoenen korting, otto korting

Net op de valreep van de winter… -oké, opnieuw- …net níet op de valreep van de winter deed ik nog een sale score bij OTTO: klassieke zwarte enkellaarzen van Andrea Conti. Ze zijn van suède, flink afgeprijsd en (goed nieuws!) alle maten zijn nog verkrijgbaar. Zelfs maat 35 voor de bescheiden voetjes.

Ik vind de vierkante hak heel mooi, in combinatie met de niet te puntige puntneus en het elastiek aan de zijkant. Hier ga ik – winter of niet – ongetwijfeld nog veel plezier van hebben!

Hoe vind jij ze?

– Deze post is samen met OTTO tot stand gekomen-

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties