logo
18 March 2016

Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker

Gepost in beauty

Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker, kruidvat, kruidvat energizing boost tissuemasker, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, skincare, gezichtsmasker, internationale dag van de slaap, slaapprobleem, vermoeide huid, kruidvat masker review, aloë vera, avocado-olie

Wist je dat het vandaag de Internationale Dag van de Slaap is? Nee, ik ook niet. Tegenwoordig is er natuurlijk overal een dag voor, maar ‘slaap’ vind ik wel een origineel onderwerp. Een onderbelicht onderwerp ook. Want waar we veel geconfronteerd worden met voeding en beweging als onderdeel van een gezond leefpatroon, is er voor slaap veel minder aandacht. En dat terwijl slaap zoveel invloed heeft op je gezondheid en gemoedstoestand.

In mijn leven is slaap een beetje een “probleemkindje”, dat heb ik vaker benoemd. Slaap is iets wat ik liefst doe als ik tijd over heb. Als de rest klaar is. Al gaat het de laatste tijd beter, merk ik. Maar ik heb alsnog een lange weg te gaan en denk dat het altijd wel een zwakke plek zal blijven.

Voor de momenten dat het minder gaat, maar ik (of jij) dat liefst niet te veel wil laten zien, is er het Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker. Deze leg je acht tot tien minuten op je gezicht. In die tijd geeft het masker de huid een energieboost. Ingrediënten zijn onder andere Aloë Vera, avocado-olie en cupuacu boter. Ze kalmeren, beschermen en verzachten de huid.

Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker / Fashion is a party

Het masker valt niet in de categorie ‘meest charmante beautyproducten’. Ik hoopte echt van harte dat de pakketbezorger niet langs kwam toen ik de tissue op had.

Ik heb het masker geprobeerd en merk dat het heerlijk is om hem ‘s ochtends, vlak nadat je bent opgestaan, op je gezicht te leggen. Het masker is vooral lekker fris en maakt de huid goed wakker (voor zover een huid wakker kan worden natuurlijk). Voor mijn droge huid mis ik nog wat voeding. Ik merk dat het masker voor het moment wel even een boost geeft, maar hij voedt of verfrist de huid niet voor een langere tijd. Het is een tussendoortje voor als het bijvoorbeeld de avond ervoor laat is geworden.

Het Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker vind je hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties