logo
4 March 2016

LUSH Bouncy Bunny en Somewhere Over The Rainbow

Gepost in beauty

lush lente, lush lente 2016, lush pasen, lush pasen 2016, lush easter, lush spring, lush bouncy bunny, lush spring review, lush bouncy bunny review, lush somewhere over the rainbow review, lush soap, easter, pasen, pasen 2016, paaseitjes, konijn, sinaasappel, mandarijn, lush jelly, lush shower gel, lush limited edition, lush seizoensproducten

Er zijn weer limited edition paas-/lenteproducten van LUSH! Onder andere de Golden Egg Bath Bomb is dit jaar opnieuw verkrijgbaar; hier schreef ik vorig jaar deze blogpost over. Ook de Bunch of Carrots zijn er in 2016 weer.

In deze post aandacht voor LUSH Bouncy Bunny en LUSH Somewhere Over The Rainbow: een jelly en een zeep. De rest van de producten uit de collectie zijn badproducten (en ik heb helaas geen bad om die te testen).

Bouncy Bunny ziet er niet alleen super leuk uit – als een konijnenkop, mocht je het niet doorhebben-, maar ruikt ook nog eens ongelooflijk lekker. Naar sinaasappel vooral, waardoor hij me wat doet denken aan LUSH Celebrate. De textuur van Bouncy Bunny is heerlijk zacht en romig. Ik vind het een echte aanrader als doucheproduct, al krijg je er volgens LUSH ook glanzende haren van. Eén puntje van kritiek: ik blijf geen fan van de jelly’s van LUSH, omdat ik ze onpraktisch vind in gebruik. Ze glibberen uit mijn handen. Wel doe je met een jelly een stuk langer dan met een fles vloeibare shower gel: ik gebruik ook de jelly’s uit de Halloween– en kerstcollectie nog, ze raken maar niet op.

Dan Somewhere Over The Rainbow. Ingrediënten van deze zeep zijn onder andere – jawel- Siciliaanse mandarijn met Tunesische Neroli. Met LUSH zeep kun je douchen, maar ik gebruik ‘m liever “gewoon” voor mijn handen. De geur van Somewhere Over The Rainbow blijft bij mij niet zo hangen. Het is een prima zeep, die ook een oneindigheid meegaat.

…toch is Bouncy Bunny absoluut mijn favoriet!

Je vindt en koopt alle LUSH seizoensproducten hier.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties