logo
8 March 2016

MAC Flamingo Park

Gepost in beauty

mac flamingo park, mac cosmetics, mac the fashion flock, mac oh my!, mac flamingo park swatches, mac flamingo park review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, roze lipstick, koraal lipstick, felle blush, eyeliner, highlighter, mac pearl blossom, mac limited edition, mac webshop

De MAC Flamingo Park collectie zit vol met… flamingo kleurtjes. Dat kan haast geen verrassing zijn. In deze post laat ik je mijn look met The Fashion Flock (lipstick), Pearl Blossom (beauty powder) en Oh, My! (powder blush) zien.

mac flamingo park, mac cosmetics, mac the fashion flock, mac oh my!, mac flamingo park swatches, mac flamingo park review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, roze lipstick, koraal lipstick, felle blush, eyeliner, highlighter, mac pearl blossom, mac limited edition, mac webshop

Om te beginnen met de blush: ik heb nog nooit eerder een blush ervaren die zó gepigmenteerd is. Het is bijna niet leuk meer. Ik had echt de grootste moeite om niet te veel aan te brengen. En ook al breng je heel weinig aan: dan nog is dit poeder super fel. Zoals ik ‘m hier draag vind ik ‘m nog net leuk. Een dag een opvallende blush vind ik wel iets hebben namelijk, maar zeker niet elke dag.

De highlighter (of zoals MAC ‘m dus noemt: beauty powder) Pearl Blossom vind ik heel mooi. Ook deze is best nadrukkelijk aanwezig (voor een highlighter dan), dus pas op wanneer je ‘m aanbrengt. Ik vind dat hij mooi combineert met Oh, My!. Op de foto’s zie je de tint niet zo goed, omdat de blush domineert, maar ik vind de kleur vergelijkbaar met de lipstick: ergens tussen roze en perzik in.

mac flamingo park, mac cosmetics, mac the fashion flock, mac oh my!, mac flamingo park swatches, mac flamingo park review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, roze lipstick, koraal lipstick, felle blush, eyeliner, highlighter, mac pearl blossom, mac limited edition, mac webshop

En dan The Fashion Flock lipstick. Wat een heerlijk fris, zomers tintje! Wel vind ik dat deze lipstick droge plekken en lijntjes nog wat extra benadrukt. Maar ja, er zijn weinig matte lipproducten die dat niet doen.

mac flamingo park, mac cosmetics, mac the fashion flock, mac oh my!, mac flamingo park swatches, mac flamingo park review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, roze lipstick, koraal lipstick, felle blush, eyeliner, highlighter, mac pearl blossom, mac limited edition, mac webshop

Alleen de blush is nog te koop, de andere twee producten zijn helaas inmiddels uitverkocht. Nog best wat producten uit de MAC Flamingo Park collectie kun je nog wél kopen. Check even de webshop of de MAC counter.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties