logo
6 March 2016

MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick

Gepost in beauty

MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick, mac zac posen, mac zac posen darling clementine, mac zac posen lipstick swatches, mac zac posen review, beautyblog, mac cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, mac matte lipstick, mac x zac posen

MAC is een samenwerking aangegaan met de New Yorkse designer Zac Posen. Het eindresultaat ligt sinds kort in de (online) winkel en in deze post laat ik mijn favoriet zien uit de collectie: de MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick. 

Een lipstick vinden die meer oranje is dan deze is bijna niet haalbaar.

MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick, mac zac posen, mac zac posen darling clementine, mac zac posen lipstick swatches, mac zac posen review, beautyblog, mac cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, mac matte lipstick, mac x zac posen

De lipsticks van MAC hebben verschillende finishes, Darling Clementine valt onder de ‘Matte’ lipsticks. Zoals me vaker gebeurt met Matte lipsticks van MAC: ik vind ‘m niet zo mat. Wel is de lipstick super fel en gepigmenteerd. De duurzaamheid is niet bijzonder: hij blijft prima zitten, maar niet heel lang. Verder is opvallend dat de huls afwijkt van de kogelvormige huls die MAC normaal gesproken gebruikt. Ik vind dat wel leuk, daardoor voelt zo’n limited edition net wat meer bijzonder.

MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick, mac zac posen, mac zac posen darling clementine, mac zac posen lipstick swatches, mac zac posen review, beautyblog, mac cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, mac matte lipstick, mac x zac posen

De foto’s spreken eigenlijk voor zich: what you see is what you get.

MAC Zac Posen Darling Clementine lipstick, mac zac posen, mac zac posen darling clementine, mac zac posen lipstick swatches, mac zac posen review, beautyblog, mac cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, oranje lipstick, mac matte lipstick, mac x zac posen

Je koopt de lipstick hier. Hij is nog verkrijgbaar, maar het gaat om een limited edition, dus het kan zijn dat dat niet lang meer duurt.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties