logo
9 March 2016

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow, The Falsies Push Up Drama Mascara, BrowDrama Color & Fix Brow Crayon en Baby Lips Balm & Blush

Gepost in beauty

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow, The Falsies Push Up Drama Mascara, BrowDrama Color & Fix Brow Crayon en Baby Lips Balm & Blush / Fashion is a party

Sorry voor de langste titel die ik ooit heb geschreven, haha. In deze post deel ik vier Maybelline producten verwerkt in één look met je.

Om te beginnen met het Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow palet: daar keek ik al heel lang naar uit. Zijn (of haar?) voorganger vind ik nog steeds ontzettend fijn en ‘blushed nudes’ klinkt gewoon zo schattig. Gelukkig heeft het palet me niet teleurgesteld. De kleuren zijn origineel, hebben een fijne textuur en zijn goed gepigmenteerd.

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow, The Falsies Push Up Drama Mascara, BrowDrama Color & Fix Brow Crayon en Baby Lips Balm & Blush / Fashion is a party

Ook door de BrowDrama Color & Fix Brow Crayon (Medium Brown) werd ik positief verrast. De tint is niet te warm en vind ik goed passen bij mijn wenkbrauwen; de kleur komt dicht in de buurt van de Make Up For Ever Aqua Brow die ik al jaren vrijwel dagelijks gebruik voor mijn wenkbrauwen. Qua textuur wijkt dit potlood wel echt af van Aqua Brow: waar die laatste zich ‘vastbijt’ op de huid en niet meer beweegt wanneer de substantie is opgedroogd, veeg je BrowDrama zo van je gezicht af. Dat is dan weer jammer. Ook is de stift te dik voor het uiteinde van de gemiddelde wenkbrauw: heel precies ermee werken kun je niet. Ik raad je dan ook aan een wenkbrauwkwastje en/of wattenstaafjes in de aanslag te houden, wanneer je met de Crayon aan de gang gaat. Waarom ik na deze kritiekpuntjes toch schreef dat ik positief verrast ben? Eigenlijk omdat de meeste wenkbrauwproducten nóg slechter zijn, haha.

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow, The Falsies Push Up Drama Mascara, BrowDrama Color & Fix Brow Crayon en Baby Lips Balm & Blush / Fashion is a party

The Falsies Push Up Drama vind ik een fijne mascara. Hij heeft een siliconen borsteltje en daarmee valt deze mascara voor mij gelijk al in de ‘prima’ categorie. Beter dan ‘prima’ zou ik ‘m niet willen noemen: hij doet geen wonderen en heeft meerdere laagjes nodig als je houdt van wimpers met zoveel mogelijk lengte en volume.

Tot slot de Baby Lips Balm & Blush (01 Innocent Peach). Dit product is de opvolger van de super populaire Maybelline Baby Lips. Balm & Blush is een multifunctioneel product, dat je zowel als blush als voor je lippen kunt gebruiken. Nu heb ik van crème blushes nog nooit gehouden en als getinte lipbalm is de Balm & Blush toch vooral één van de velen. Gebruik je dit product als blush, dan plakt het alsof je lipgloss op je wangen hebt gesmeerd. En blendt je ‘m niet weg dan ziet het eruit alsof je dus inderdaad lipgloss op je wangen hebt gesmeerd, maar blendt je ‘m wel weg, dan zie je ook vrijwel niets meer van de kleur die ik hier heb gebruikt. De vormgeving van de Balm & Blush is leuk en onderscheidend, maar daar is voor mij ook alles mee gezegd.

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow, The Falsies Push Up Drama Mascara, BrowDrama Color & Fix Brow Crayon en Baby Lips Balm & Blush / Fashion is a party

Lees ik bovenstaande tekst terug, dan vind ik dat er geen woord aan gelogen, maar ook dat mijn toon wat negatiever is dan mijn eindoordeel. Het palet steekt voor mij met kop en schouders boven de rest uit, maar hoewel de andere producten niet spectaculair zijn, vind ik ze niet slecht geprobeerd. Om daarom met iets positiefs te eindigen: met de Crayon en Balm & Blush vind ik Maybelline best innovatief voor een drogisterijmerk en dat vind ik alleen maar te prijzen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties