logo
11 March 2016

Neon

Gepost in mijn outfits

neon, neon sneakers, vanharen, vanharen schoenen, neonroze, arnhem station, fashion blogger, fashion is a party, outfit, fashion is a party outfit, trenchcoat, outfit trenchcoat, skinny jeans, sweater, & other stories, bank nyc, roze sneakers, vlog, haar vervenneon, neon sneakers, vanharen, vanharen schoenen, neonroze, arnhem station, fashion blogger, fashion is a party, outfit, fashion is a party outfit, trenchcoat, outfit trenchcoat, skinny jeans, sweater, & other stories, bank nyc, roze sneakers, vlog, haar vervenneon, neon sneakers, vanharen, vanharen schoenen, neonroze, arnhem station, fashion blogger, fashion is a party, outfit, fashion is a party outfit, trenchcoat, outfit trenchcoat, skinny jeans, sweater, & other stories, bank nyc, roze sneakers, vlog, haar vervenneon, neon sneakers, vanharen, vanharen schoenen, neonroze, arnhem station, fashion blogger, fashion is a party, outfit, fashion is a party outfit, trenchcoat, outfit trenchcoat, skinny jeans, sweater, & other stories, bank nyc, roze sneakers, vlog, haar verven

…ik heb gelijk het nummer ‘Neon’ van John Mayer in mijn hoofd. Jullie? 🙂

Eerlijk is eerlijk: een jas zo dun als deze is nog behoorlijk koud. Maar hé, ik zal niet de enige zijn die de lente in haar bol heeft nu de zon schijnt en de dagen alweer aardig lang worden. Wellicht ook mede daarom dat er as we speak verf (of eigenlijk ontkleuring, maar dan verklap ik weer zoveel) in mijn haar zit: de veranderkriebels zijn gearriveerd! Het eindresultaat van mijn haar zien jullie binnenkort, in de volgende vlog. Voor nu mag je het nog even met de vlog van deze week doen.

Ik draag:

& Other Stories zwarte sweater (hier kun je een look alike vinden)
Blank NYC skinny jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M trenchcoat (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren neon sneakers (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties