logo
28 March 2016

Happy Easter!

Gepost in mijn outfits

pasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion bloggerpasen, easter, geel, geel vast, yellow cardigan, suède riem, suède ceintuur, mango, river island, donkerblauw jurkje, navy dress, adidas neo, adidas neo sneakers, adidas vanharen, vanharen sneakers, pasen 2016, eerste paasdag, casual, geel, fashion is a party, fashion blogger

Hoe is jullie Pasen tot nu toe? Heb je gisteren iets leuks gedaan?

Als ik dit typ is het Eerste Paasdag – ‘s avonds- en zit ik eerlijk gezegd behoorlijk te stressen. Mijn site heeft kuren, niemand kan me daar op Eerste Paasdag mee helpen natuurlijk en daardoor loop ik qua planning nogal achter de feiten aan (zeker gezien ik sowieso altijd al ambitieus plan). Bovendien word ik aankomende donderdag geopereerd aan mijn vinger (meer daarover heb ik verteld in mijn vlogs). Daar zie ik tegenop, omdat ik dan een paar dagen mijn rechterhand niet kan gebruiken. Het is mij echt een compleet raadsel hoe ik een paar dagen kan leven met alleen mijn linkerhand. Ik mag geen autorijden, kan niet typen, kan waarschijnlijk niet eens de hokken van mijn dieren verschonen… Ik weet: ik mag niet overdrijven, er zijn mensen die hun hele leven met één hand doen, maar dat neemt niet weg dat ik op dit moment stress heb. Can’t help it.

Ter compensatie heb ik over mijn paasoutfit van gisteren wat minder gestresst. Een half uur voordat ik van huis ging wist ik eigenlijk nog niet wat ik aan zou doen. Deze outfit was dus super last minute bij elkaar geraapt. Ergens ziet het er ook uit als een bij elkaar geraapt zooitje, maar toch ben ik positief verrast. De combinatie is origineel, heeft een goede balans tussen casual en iets minder casual en ik vind het leuk dat er een geel element in zit.

Ik draag:

River Island donkerblauw jurkje (hier kun je een look alike vinden)
ZARA lang geel vest (hier kun je een look alike vinden)
MANGO suède ceintuur (hier kun je MANGO ceinturen vinden)
adidas NEO via vanHaren sneakers (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties