logo
24 March 2016

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

throwback thursday, pasen 2016, pasen outfit, pasen kleding, wat moet ik aan met pasen, pasen geel, pasen konijn, bunny panty, slip ons, scuba rok, fuzzy sweater, throwback thursday, fashion blogger, fashion is a partythrowback thursday, pasen 2016, pasen outfit, pasen kleding, wat moet ik aan met pasen, pasen geel, pasen konijn, bunny panty, slip ons, scuba rok, fuzzy sweater, throwback thursday, fashion blogger, fashion is a partythrowback thursday, pasen 2016, pasen outfit, pasen kleding, wat moet ik aan met pasen, pasen geel, pasen konijn, bunny panty, slip ons, scuba rok, fuzzy sweater, throwback thursday, fashion blogger, fashion is a partythrowback thursday, pasen 2016, pasen outfit, pasen kleding, wat moet ik aan met pasen, pasen geel, pasen konijn, bunny panty, slip ons, scuba rok, fuzzy sweater, throwback thursday, fashion blogger, fashion is a partythrowback thursday, pasen 2016, pasen outfit, pasen kleding, wat moet ik aan met pasen, pasen geel, pasen konijn, bunny panty, slip ons, scuba rok, fuzzy sweater, throwback thursday, fashion blogger, fashion is a party

Laatst kwam ik deze outfit weer tegen. Hij is van april 2014, Eerste Paasdag. Ik vind het nog steeds toffe foto’s en een leuke outfit, hoewel ik geloof dat ik ‘m nu niet meer zou dragen. Vooral door de trui.

Heb jij al een idee wat je aandoet deze Pasen? Ik nog totaal niet. Misschien dat ik hier maar eens inspiratie op ga doen. Of op zoek moet naar een alternatief voor mijn bunny panty. Hieronder vast een paar suggesties:

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties