logo
23 March 2016

Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel, Magnif’Eyes Doubled Ended Shadow & Liner en Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss

Gepost in beauty

Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel, Magnif'Eyes Doubled Ended Shadow & Liner en Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss, rimmel, rimmel london, rimmel douglas, rimmel drogist, rimmel magnif'eyes, rimmel brow this way, rimmel schulpting & highlighting kit, rimmel kate moss, rimmel review, rimmel magnif'eyes swatches, rimmel sculpting & highlighting kit swatches, contouren, highlighter, blush, oogschaduw, wenkbrauwgel, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Rimmel is goed bezig de laatste tijd! Ik vind het op dit moment zeker één van de betere drogisterijmerken. Ook over de producten in deze post ben ik weer enthousiast!

Voor bovenstaande look combineerde ik de Rimmel Brow This Way Styling Gel met de Magnif’Eyes Double Ended Shadow & Liner en de Sculpting & Highlighter Kit by Kate Moss. Allemaal van Rimmel dus.

Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel, Magnif'Eyes Doubled Ended Shadow & Liner en Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss, rimmel, rimmel london, rimmel douglas, rimmel drogist, rimmel magnif'eyes, rimmel brow this way, rimmel schulpting & highlighting kit, rimmel kate moss, rimmel review, rimmel magnif'eyes swatches, rimmel sculpting & highlighting kit swatches, contouren, highlighter, blush, oogschaduw, wenkbrauwgel, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

De Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss is online echt een beetje beroemd aan het worden inmiddels. Zoals dat gaat met producten waar Kate haar naam aan verbindt. Daarnaast zijn sculpting kitjes nog steeds niet héél dik gezaaid bij de drogist, ook dat helpt vast mee aan de populariteit. Een blush, highlighter en bronzer om mee te contouren in één palette is wat mij betreft nog altijd een gouden greep. Ik heb regelmatig haast in de ochtend en dan pak ik standaard dit kitje erbij: liefst contour ik elke dag en met deze kit kan dat lekker snel. Bovendien is de kit perfect voor dagelijks gebruik, want alle drie de poeders zijn voldoende maar subtiel aanwezig. Wat ik verder sterk gedaan vind van Rimmel is dat de Sculpting & Higlighting Kit er in drie verschillende tinten is. Ik heb de lichtste (Golden Sands), daarnaast heb je ook nog Coral Glow voor de medium getinte huid en Golden Bronze voor de donkere huid.

Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel, Magnif'Eyes Doubled Ended Shadow & Liner en Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss, rimmel, rimmel london, rimmel douglas, rimmel drogist, rimmel magnif'eyes, rimmel brow this way, rimmel schulpting & highlighting kit, rimmel kate moss, rimmel review, rimmel magnif'eyes swatches, rimmel sculpting & highlighting kit swatches, contouren, highlighter, blush, oogschaduw, wenkbrauwgel, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

Dan de Magnif’Eyes Double Ended Shadow & Liners. Ook deze zijn erg praktisch en fijn om te gebruiken bij haastige spoed. Ik heb hier de kleuren Back to Blacks en Queens of the Bronzed Age aangebracht. De eerste (te zien op mijn onderste waterlijn) is uiteraard zwart, de tweede (te zien op het ooglid) metallic bruin en goudkleurig. Zoals de naam doet vermoeden zijn de Magnif’Eyes zowel als oogschaduw als als eyeliner te gebruiken en zeker ook in combinatie met elkaar. Back to Blacks vind ik niet zo heel spannend, maar de twee tinten van Queens of the Bronzed Age vind ik erg mooi en goed bij elkaar passen. In totaal zijn er vier kleuren Magnif’Eyes verkrijgbaar. De twee andere varianten heten Kissed by a Rose Gold en Dark Side of the Blue.

Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel, Magnif'Eyes Doubled Ended Shadow & Liner en Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss, rimmel, rimmel london, rimmel douglas, rimmel drogist, rimmel magnif'eyes, rimmel brow this way, rimmel schulpting & highlighting kit, rimmel kate moss, rimmel review, rimmel magnif'eyes swatches, rimmel sculpting & highlighting kit swatches, contouren, highlighter, blush, oogschaduw, wenkbrauwgel, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog

De Brow This Way Styling Gel heb ik in de kleur Dark Brown en dat is helaas echt wel aan de donkere kant voor mij. Het kan wel, maar dan moet ik bewust kiezen voor een ‘donkere wenkbrauwdag’ en/of sterker aangezette wenkbrauwen. Er zijn gelukkig nog twee lichtere tinten: Blonde en Medium Brown. De gel doet wat een wenkbrauwgel doet, maar is niet echt onderscheidend ten opzichte van de velen die er al zijn, wat mij betreft.

Je vindt de Brow This Way Brow Styling Gel hier, de Magnif’Eyes Doubled Ended Shadow & Liner hier en de Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties