logo
19 March 2016

Rodarte & Other Stories

Gepost in fashion

rodarte & other stories, rodarte, fashion, & other stories, patchwork, enkellaarzen, sieraden, vestjes, rokjes, designercollectie, rodarte co-lab, & other stories co-lab, lookbook, kerstcollectie, lente, damesmode

Zegt Rodarte je wat? Het is een kledingmerk dat is opgericht en wordt gerund door de zusjes Mulleavy. Ik vind hun stijl echt te gek. Goed nieuws dus, om te lezen dat ze een samenwerking zijn aangegaan met & Other Stories. Sinds afgelopen donderdag is de collectie verkrijgbaar.

De enkellaarzen hadden gelijk mijn aandacht, maar ook de sieraden, rokjes, vestjes… nou ja, zo kan ik nog wel even doorgaan. Misschien ben ik de enige, maar de collectie doet mij ergens een beetje denken aan Kerst. Door de glitters, glans en rode items. Daarmee is het geen afgezaagde lentecollectie met bloemetjes en bijtjes en dat vind ik typisch & Other Stories. Heerlijk!

Rodarte & Other Stories / Fashion is a party

Wat vind jij van de items? Je shopt Rodarte & Other Stories hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties