logo
14 March 2016

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection

Gepost in beauty

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-up

Zoals Urban Decay zelf zegt… het oogschaduwpalette dat ze maakten met Gwen Stefani was slechts een teaser. Dat betekent dat er voor dit voorjaar een complete Urban Decay x Gwen Stefani collectie is verschenen. Over het oogschaduwpalette was ik al heel enthousiast, dus was ik ook super excited om met de nieuwe UD x Gwen Stefani producten aan de slag te gaan.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-up

De Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection bestaat uit de volgende limited edition producten: een blush palette, zes lipsticks, vijf lip pencils en een brow box. Allemaal hebben ze een fantastische verpakking in dezelfde stijl.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-upUrban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-up

In deze post laat ik je de brow box, het lip pencil en de lipstick in ‘Firebird’ en het blush palette zien. En ik waarschuw je vast: wil je niet hebberig worden, klik dan maar beter weg.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection / Fashion is a party

Het blush palette is een enorme eyecatcher, maar ook de inhoud mag er absoluut zijn. In onderstaande look draag ik de roze tint Cherry in combinatie met de nude-champagne tint Angel uit het palette. Die laatste vind ik overigens meer een highlighter dan een blush.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-up

Daarnaast draag ik in deze look – ze zijn niet te missen- het lip pencil en de lipstick. In combinatie met elkaar blijven ze echt méga goed zitten. Het metallic (of is het meer shimmer?) fuchsia knalt van je lippen af. Ik zie Gwen deze kleur helemaal dragen.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection / Fashion is a party

Dan de brow box. Inhoudelijk is dit niet het meest originele product dat ik ooit gezien heb, maar hé: wenkbrauwen hoeven ook niet echt origineel te zijn, tenslotte. Beide wenkbrauwpoeders zijn gelukkig niet te warm en passen perfect bij mijn wenkbrauwen. Ze liggen niet zo heel ver uit elkaar qua kleur, de één is net wat donkerder dan de ander. Naast twee poeders en een wax bevat de box ook twee kwastjes en een pincet. Eerst dacht ik: waarom twee kwastjes? Maar toen bedacht ik me dat je met één de wax en met de ander de poeder aan kunt brengen. Daar is over nagedacht! Het kwastje kun je prima gebruiken om je wenkbrauwen mee in te kleuren, maar als je maar halve wenkbrauwen hebt (zoals ik) en een deel echt nog moet tekenen, dan kun je met de kwastjes niet strak genoeg werken.

Voor onderstaande look heb ik de brow box gebruikt (wel met een ander wenbrauwkwastje dus) en daarnaast OC en Hush uit het blush palette. Voor mijn ogen gebruikte ik het UD x Gwen Stefani oogschaduwpalette, dat afgelopen november dus al verscheen.

Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-upUrban Decay x Gwen Stefani Spring Collection, urban decay x gwen stefani blush palette, urban decay x gwen stefani lipstick, urban decay x gwen stefani lip pencil, urban decay nederland, ici paris xl, fuchsia lipstick, gwen stefani lipstick, highlighter, blush, gwen stefani oogschaduwpalette, urban decay x gwen stefani nederland, fashion blogger, beautyblog, review, fashion is a party, lente make-up, spring make-up

Je raadt het al: ik ben weer heel erg enthousiast, blij en tevreden. Ben je inderdaad hebberig geworden? Je koopt de Urban Decay x Gwen Stefani Spring Collection hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties