logo
30 March 2016

Vlogging is a party #14 – Vloggers en hun slechte invloed

Gepost in video

vloggers, vlogging is a party, vlog, fashion is a party vlog, vloggers en hun slechte invloed, vera camilla, bas fashion is a party, cirque du soleil, activeon, amaluna, pasen, paasbrunch, sushi eten, make-up monsters

Deze week zaagt de vlog de week doormidden. En die week was al lekker kort, door Tweede Paasdag! In de vlog zie je dat ik op Eerste Paasdag outfitfoto’s maakte met houten pallets als achtergrond. Het resultaat zie je in deze post.

Wat je nog meer ziet? Dat ik afgelopen week dankzij ACTIVEON naar AmaLuna van Cirque du Soleil ging bijvoorbeeld. En sushi at met Vera en Jeffrey.

Ook wilde ik even mijn hart luchten over vloggers en hun slechte invloed. Hier kun je een artikel lezen over de discussie waar ik op doel. Natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie mening over dit topic!

Tot slot: heb je de vlog van vorige week nog niet gezien? Bekijk ‘m hier.

Thanks for watching!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties