logo
10 March 2016

Vlogging is a party #11 – Katers

Gepost in video

Vlogging is a party #11 - Katers, vlogging is a party, katers, maine coon, noorse boskat, tijmen, moordvrouw, ziekenhuis, essence light of orient, catrice zensibility, optimaal fm, regionale radio, tuunte, fashion blogger, louis van andel, fashion is a party, vlog, vlogs, poezen, kat fashion is a party, bedxcel, zumba, goedaardige tumor, vinger, volume in je haar

Afgelopen week was ik in het begin van de vlog bij de radio, aan het einde van de vlog in het ziekenhuis (check deze vlog om te horen wat er met mijn vinger aan de hand is) en belandde ik tussendoor in een ‘zondagavondgat’. Ook komt er natuurlijk een verklaring voor de titel van deze vlog: katers.

Happy watching enne… bekijk hier nog even de vlog van vorige week, mocht je die gemist hebben.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties