logo
25 April 2016

Catrice Denim Divine

Gepost in beauty

Catrice Denim Divine, catrice cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, catrice eye shadow palette, catrice powder blush, catrice bronzer, contouren, donkerblauwe eyeliner, catrice liquid liner, rosé verpakkingen, make-up rose gold, lip gloss, transparante lipgloss, oogschaduwpalette, catrice denim divine reivew, catrice denim divine swatches

Wat een heerlijke limited edition: de Catrice Denim Divine collectie. De prachtige rosé verpakkingen doen al de helft, maar de inhoud mag er zeker ook zijn. Ik heb de bronzer, powder blush, luminous lip gloss in Comfort Fit, liquid liner en het eye shadow palette. Voor de look in deze post heb ik alle producten gebruikt.

Catrice Denim Divine, catrice cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, catrice eye shadow palette, catrice powder blush, catrice bronzer, contouren, donkerblauwe eyeliner, catrice liquid liner, rosé verpakkingen, make-up rose gold, lip gloss, transparante lipgloss, oogschaduwpalette, catrice denim divine reivew, catrice denim divine swatches

Het eye shadow palette in Injeanious is best veelzijdig: je kunt een naturelle look maken met de lichtroze en bruine tinten. Of je voegt wat kleur aan je ogen toe door de abrikoostint te gebruiken. Het palette is niet heel bijzonder of onderscheidend, maar wel leuk en mooi.

Catrice Denim Divine, catrice cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, catrice eye shadow palette, catrice powder blush, catrice bronzer, contouren, donkerblauwe eyeliner, catrice liquid liner, rosé verpakkingen, make-up rose gold, lip gloss, transparante lipgloss, oogschaduwpalette, catrice denim divine reivew, catrice denim divine swatches

Dan de liquid liner. Ik ben best kritisch als het aankomt op eyeliner, maar deze vind ik fijn werken. Volgens Catrice is de liner donkerblauw en mat. Officieel is dat inderdaad zo, maar eenmaal aangebracht is de eyeliner zo donker dat hij bijna zwart lijkt.

Zowel de bronzer als de powder blush zijn mat en bevatten dus geen shimmer. Met de bronzer kun je prima contouren, de tint is er koel genoeg voor. De powder blush is best gepigmenteerd, dus een beetje oppassen bij het aanbrengen kan geen kwaad. Catrice noemt de blush een perziktint en ik kan me daar wel in vinden.

Catrice Denim Divine, catrice cosmetics, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, catrice eye shadow palette, catrice powder blush, catrice bronzer, contouren, donkerblauwe eyeliner, catrice liquid liner, rosé verpakkingen, make-up rose gold, lip gloss, transparante lipgloss, oogschaduwpalette, catrice denim divine reivew, catrice denim divine swatches

De lip gloss Comfort Fit lijkt in de verpakking beige, maar is eenmaal aangebracht bijna transparant. Je ziet alleen nog een subtiele shimmer terug op de lippen, verder zorgt de lip gloss vooral voor glans en dus niet voor kleur.

Mijn favorieten zijn de bronzer en de liquid liner. Wat zijn die van jou?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties