logo
23 April 2016

Vlogging is a party #17 – De tumor is terug?

Gepost in video

tumor, reusceltumor, goedaardige tumor, geopereerd aan tumor, vlogging is a party, vlog, zumba, katten, katten trimmen, kattentrimster, vera camilla, leur, het leurse hof, indry hapsari, sportschool, tijmen, nasi maken

Een paar weken geleden konden jullie zien dat ik werd geopereerd aan -wat bleek- een reusceltumor. Goedaardig, maar wel irritant. Hij werd dus tijdens de operatie verwijderd, maar nu blijkt: niet goed genoeg… ?

Verder zie je in deze vlog onder andere dat ik met Vera op pad was, dat de katten een make-over kregen en ik filmde weer eens een aantal Zumba dansjes.

Heb je de vlog van vorige week nog niet gezien? Dat kan hier.

Mooi weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties