logo
18 April 2016

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace en Farewell Cream Concealer Linen

Gepost in beauty

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace en Farewell Cream Concealer Linen, delilah cosmetics, delilah cosmetics nederland, delilah benlux, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beauty trade special, beauty trade delilah cosmetics, foundation, concealer, anti-aging, dierproefvrij, milieubewust, kwaliteit, high end, babassu, tatjana delilah cosmetics, frauke delilah cosmetics, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation swatches, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer swatches

delilah cosmetics is een bijzonder merk. Ik zie aardig wat make-up voorbij komen en ben eerlijk gezegd niet meer zo heel snel onder de indruk, maar van delilah werd ik gelijk écht enthousiast.

Ik ken delilah cosmetics oorspronkelijk van Engelse beautyblogs, waar ik wel eens een review van een delilah product hier en daar heb gelezen. delilah cosmetics is namelijk afkomstig uit Engeland. Een tijdje geleden ben ik de Time Frame Future Resist Foundation en Farewell Cream Concealer zelf gaan proberen. Nadat ik beiden al een tijdje in gebruik had ben ik bij Beauty Trade pas écht in aanraking gekomen met het merk delilah cosmetics. Ik ontmoette de mensen die delilah in Nederland runnen, heb de display met het hele assortiment kunnen zien en volop vragen kunnen stellen. Erg leuk!

delilah cosmetics is niet het meest vernieuwende of vooruitstrevende merk, maar wel eigen en goed. Zelf omschrijft delilah cosmetics zich als: ingetogen, ongecompliceerd, verleidelijk en typisch Brits. Het merk brengt geen limited editions uit en heeft geen tweejaarlijkse assortimentswijziging (zoals bijvoorbeeld essence en Catrice). Het vaste assortiment is ook best beperkt, als je het vergelijkt met bijvoorbeeld MAC. Ik begrijp dat dat een bewuste keuze is: geen keuzestress, je kunt alleen kopen wat je nodig hebt en het meest zult dragen. Zo zijn er acht verschillende kleuren lipstick en drie verschillende kleuren blush. De producten zijn liefst multifunctioneel te gebruiken. Zo zit er geen oogschaduwprimer in het assortiment. Op je oogleden gebruik je dezelfde primer als op je hele gezicht.

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace en Farewell Cream Concealer Linen, delilah cosmetics, delilah cosmetics nederland, delilah benlux, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beauty trade special, beauty trade delilah cosmetics, foundation, concealer, anti-aging, dierproefvrij, milieubewust, kwaliteit, high end, babassu, tatjana delilah cosmetics, frauke delilah cosmetics, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation swatches, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer swatches

Allereerst zijn de verpakkingen prachtig. Ik heb bij Beauty Trade dus alle producten in het echt gezien en gevoeld en de kwaliteit straalt ervan af. En die rosé gouden details… zo pretty!

Tatjana van delilah cosmetics zei tegen mij: ‘Echt alles aan delilah is goed. Ik kan geen minpuntje of nadeel bedenken. Oh jawel! De mascara is snel op’. Nu ben je als je het merk vertegenwoordigt natuurlijk niet echt objectief, maar tot nu toe geloof ik haar zeker. Bij Beauty Trade heb ik veel producten toegepast zien worden en daar was ik van onder de indruk. Ook goed om te weten is dat delilah producten niet op dieren worden getest, milieubewust worden geproduceerd en vrij zijn van parabenen.

Ik probeerde de afgelopen tijd dus de delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation in Lace en de Farewell Cream Concealer in Linen. Dat zijn beiden de lichtste tint foundation en concealer. De foundation is er in acht verschillende tinten, de concealer in vier. Dat is niet zoveel, maar ik geloof wel dat de tinten goed zijn verdeeld tussen licht, donker en wat er tussenin zit. De lichtste tint is gelukkig licht genoeg voor mij. Wel vind ik de foundation ietsje aan de gele kant.

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace en Farewell Cream Concealer Linen, delilah cosmetics, delilah cosmetics nederland, delilah benlux, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beauty trade special, beauty trade delilah cosmetics, foundation, concealer, anti-aging, dierproefvrij, milieubewust, kwaliteit, high end, babassu, tatjana delilah cosmetics, frauke delilah cosmetics, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation swatches, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer swatches

De Time Frame Future Resist Foundation heeft een ‘light, buildable coverage’. Daarmee is ook dit product multifunctioneel. Wil je weinig dekking, dan breng je één laagje aan. Wil je meer dekking, dan bouw je de foundation op. Zo kan één product iedereen dienen. Want delilah cosmetics heeft maar één foundation in haar assortiment.

Zoals je wellicht weet houd ik erg van een flink dekkende foundation, dus ik ben aan dit product wat meer tijd kwijt. Waar ik dat voor een andere foundation er niet zo snel voor over zou hebben, vind ik deze foundation echt heel fijn. Van de handige tube met pompje tot de textuur van de foundation tot hoe hij blendt in mijn huid: er is goed over dit product nagedacht.

delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation Lace en Farewell Cream Concealer Linen, delilah cosmetics, delilah cosmetics nederland, delilah benlux, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beauty trade special, beauty trade delilah cosmetics, foundation, concealer, anti-aging, dierproefvrij, milieubewust, kwaliteit, high end, babassu, tatjana delilah cosmetics, frauke delilah cosmetics, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation swatches, delilah cosmetics Time Frame Future Resist Foundation review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer review, delilah cosmetics Farewell Cream Concealer swatches

Voor de concealer geldt eigenlijk hetzelfde. Er zijn veel concealers die veel beter dekken dan deze. Maar je kunt de Farewell Cream Concealer goed opbouwen en goed blenden. Hij is niet te droog en niet te vloeibaar en blijft goed zitten. De tint is perfect en de stiftverpakking werkt snel en prettig. Beide producten beschermen de huid en zijn anti-aging.

Ik hoop nog vele producten van delilah cosmetics te gaan proberen. Niet in de laatste plaats de highlighter, wat me echt een ‘hallelujah product’ lijkt.

Houd je van kwaliteit, schoonheid en ben je niet op zoek naar gifgroen en pimpelpaars? Dan kan ik je dit merk en deze producten zeker aanraden. Je kunt delilah cosmetics bijvoorbeeld hier kopen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties