logo
24 April 2016

Electric blue

Gepost in mijn outfits

Electric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoesElectric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoesElectric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoesElectric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoesElectric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoesElectric blue, electric blue hakken, electric blue shoes, electric blue heels, etnisch, mexicaans, fashion blogger, fashion is a party, pantalon, trends zomer 2016, hakken met fringes, fashion is a party outfits, arnhem, gesponsorde post, bullboxer shoes

Ik weet niet hoe vaak ik in dit jasje voor Mexicaan uitgemaakt ben, maar a) dat zou tenslotte niets zijn om me voor te schamen en b) ik vind het jasje fantastisch en dat is eigenlijk het enige wat telt, toch? Deze Bullboxer hakken vind ik er ontzettend leuk bij. Juist omdat het electric blue niet terugkomt in het jasje (maar wel heel subtiel in de ketting). Dat maakt de outfit niet zo matchy matchy.

Ben je nou wel fan van fringes, maar niet zo van blauw? De hakken zijn er ook in zwart.

Etnische items in combinatie met hakken gaan we nog veel zien deze zomer, verwacht ik. Naast een jasje als deze vind ik een ruimvallende kimono met etnische print – zoals in deze outfit– ook heel tof.

Bullboxer heeft weer erg leuke schoenen deze zomer. Denk bijvoorbeeld ook aan creepers en sandalen met blokhak. Je kunt ze bekijken op Instagram.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties