logo
19 April 2016

Flared

Gepost in mijn outfits

Flared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jasFlared, flared jeans, bootcut jeans, streepjes, gesponsorde post, pulcinella moda, h&m studio, jeans, utrecht, gestreept t-shirt, ketting, handtas, leren tas, zwarte tas, handtas, bloesem, outfit, flared jeans outfit, zwarte jas

…of is het nou een bootcut? Laten we het houden op ergens er tussenin. In ieder geval hadden mijn benen opeens drie keer hun lengte toen ik deze jeans aantrok. It’s like magic. Wel zijn hakken een must, want met platte schoenen veeg ik letterlijk de vloer aan met deze jeans.

Ik kom niet zo gauw op het idee om een flared jeans aan te trekken. Op de één of andere manier voel ik me vooraf nooit heel erg aangetrokken tot wijdere pijpen en houd ik het liever bij de skinny. En dat terwijl flared eigenlijk zo vaak zoveel mooier kan staan! Een flared jeans is eleganter, klassieker, flatterender en origineler. En dus ook nog eens het perfecte excuus om weer (hoge) hakken aan te trekken. Ik ben even op gaan zoeken wanneer de laatste keer geweest moet zijn dat ik dit model broek droeg. Drie keer raden: precies een jaar geleden, ook onder een blossom tree!

Deze foto’s maakte ik toen ik laatst in Utrecht was. Soms blijf ik maar lopen, draaien en kijken naar een geschikte plek voor mijn outfitfoto’s en soms valt me meteen iets op waar ik enthousiast over ben. In dit geval was het deze prachtige bloesemboom op een hoek van de straat. Wat een geweldig decor. De combinatie tussen het roze, het groen en mijn ietwat grafische, donkere outfit vind ik een optisch goede match.

Los van de fotografie ben ik er best wel een beetje zeker van dat dit mijn favoriete outfit van deze maand gaat worden. De jas, de jeans, de ketting, mijn op dit moment favoriete hair do (een beetje gestolen van Bette Kruys, haha!) en niet te vergeten… een nieuwe handtas van Pulcinella Moda. Het is echt zo’n heerlijke business like tas. De grootte is ook precies goed. Ik houd erg van grote tassen waar ik zomaar alles in kan gooien, maar formaatje hutkoffer is niet altijd heel chic. En in deze tas past eigenlijk ook alles wat ik mee wil nemen.

Pulcinella Moda maakt handgemaakte, luxe producten. Van Italiaanse tassen tot jassen tot schoenen tot accessoires. Mijn tas is gemaakt van kalfsleer, heeft meerdere vakken en is er in zwart en bruin. Echt een prachtig accessoire (mag ik daar een tas eigenlijk wel onder rekenen?) om jezelf mee te verwennen. Of om iemand heel lief voor aan te kijken natuurlijk ;-).

Zo, dan ga ik nu weer verder de ongeboren baby van Ruxandra en Captain Kirk terugkijken. Met paprika met hummus.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties