logo
21 April 2016

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere

Gepost in beauty

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere, douglas, isadora perfect moisture lipstick, isadora perfect moisture swatches, fashion blogger, beautyblog, isadora cool cashmere, hydraterende lipstick

IsaDora vind ik een heel mooi merk, dat ik al lange tijd volg via Scandinavische beautyblogs. Gelukkig is het alweer een tijdje ook verkrijgbaar in Nederland. Eerder bij V&D, inmiddels bij Douglas.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere, douglas, isadora perfect moisture lipstick, isadora perfect moisture swatches, fashion blogger, beautyblog, isadora cool cashmere, hydraterende lipstick

De IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere is een lipstick gericht op verzorging en hydratatie. Kleur is dan ook ondergeschikt: de lipstick is vrij sheer en de finish glanzend. De tint zit ergens tussen nude en taupe in. Hij is iets donkerder dan mijn eigen lipkleur.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere, douglas, isadora perfect moisture lipstick, isadora perfect moisture swatches, fashion blogger, beautyblog, isadora cool cashmere, hydraterende lipstick

Je koopt IsaDora Perfect Moisture Lipstick Cool Cashmere hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties