logo
27 April 2016

Kingsday

Gepost in mijn outfits

Kingsday / Fashion is a partyKingsday / Fashion is a partyKingsday / Fashion is a partyKingsday / Fashion is a party

Hebben jullie een leuke dag gehad vandaag? Ik vind woensdag toch een beetje een gekke dag voor een enkele feestdag. Wel leuk, zo midden in de week, maar tegen de tijd dat ik het Kingsday gevoel een beetje te pakken had (nu, zo’n beetje) is de dag alweer bijna om. En dan dat malle weer natuurlijk. Al heb ik geen natte sneeuwvlok gezien. Dus het had zeker erger gekund.

Ik was om half twaalf bij het gemeentehuis in Arnhem om jurylid te zijn voor de King for a day verkiezing. Die werd uiteindelijk gewonnen door een queen. Hier in Arnhem vond ik het lekker koud vandaag, dus na zo’n anderhalf uur buiten te hebben gejureerd was ik aardig bevroren. Ik belandde voor een warme chocomel met Bas en Ineke (die kennen jullie wel uit de vlogs, toch?) bij Dudok. Daar zaten we lekker, want we rolden er pas tegen vijven weer uit.

Nu ben ik even wat blogwerk aan het verzetten en vanavond hoop ik eigenlijk nog een stukje op te vangen van Hartenstraat. Gaan jullie ook kijken?

Ik draag:

COS trui (hier kun je een look alike vinden)
Bershka denim jack (hier kun je een look alike vinden)
Andrea Conti zwarte enkellaarzen (kun je hier vinden)
C&A oranje hoed (kun je hier vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties