logo
5 April 2016

Kneipp amandelbloesem douche foam en seconde body lotion

Gepost in beauty

Kneipp amandelbloesem douche foam en seconde body lotion, kneipp amandelbloesem, kneipp amandelbloesem douche foam, kneipp amandelbloesem review, kneipp kopen, drogisterij.net, bodylotion trekt snel in, hydraterende bodylotion, kneipp douche foam, lush, chemische geur, natuurlijke geur, gevoelige huid, milde ingrediënten, skin care, huidverzorging, doucheproducten

Kneipp is een heel bekend merk, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets van Kneipp gebruikt heb. Het was absoluut geen straf om dat de afgelopen tijd wel te doen: de lenteachtige, roze verpakkingen doen wat mij betreft al de helft!

Sinds begin dit jaar zijn de Kneipp amandelbloesem douche foam en seconde body lotion verkrijgbaar. De Kneipp amandelbloesemlijn bestaat al jaren, maar er zijn dus twee nieuwe producten aan de range toegevoegd. De amandelolieproducten van Kneipp zijn er speciaal voor de gevoelige huid, gemaakt met pure milde ingrediënten.

Het lijkt eeuwen geleden dat ik een douche foam gebruikte. Het zal er één van Rituals zijn geweest. Inmiddels gebruik ik alweer een hele tijd grotendeels (douche)producten van LUSH en LUSH maakt geen foams.

Ik ben bang dat Kneipp LUSH op het douchevlak gaat verslaan, voor mij. Ik vind deze douche foam namelijk heerlijk: wat een schuim (als dat het goede woord is, het is namelijk geen schuim zoals badschuim)! Wat heerlijk om je hiermee in te smeren! Daar kunnen de jelly’s van LUSH nog wat van leren. Al gaat voor mij geen enkel merk de geuren van LUSH overtreffen.

Kneipp amandelbloesem douche foam en seconde body lotion, kneipp amandelbloesem, kneipp amandelbloesem douche foam, kneipp amandelbloesem review, kneipp kopen, drogisterij.net, bodylotion trekt snel in, hydraterende bodylotion, kneipp douche foam, lush, chemische geur, natuurlijke geur, gevoelige huid, milde ingrediënten, skin care, huidverzorging, doucheproducten

Dan de seconde bodylotion. Volgens Kneipp hydrateert deze bodylotion intensief en dat doet ie absoluut. Het is lang geleden dat ik zo’n voedende, romige bodylotion heb ervaren. De ‘seconde’ in de naam van dit product staat natuurlijk voor het feit dat de bodylotion heel snel intrekt. Ook daar is niets van gelogen en dat vind ik positief.

Hoewel ik dus enthousiast ben over de twee producten, heb ik toch ook een kritiekpuntje. In eerste instantie vond ik de geur van de seconde bodylotion lekker, maar toen ik ‘m een tijdje dagelijks gebruikte ging de geur me alsnog wat tegenstaan. Bij de douche foam heb ik daar minder last van, maar die ruik je ook minder lang dan de lotion. Dus nogmaals: op het geurvlak wint LUSH het zeker. In vergelijking met LUSH ruikt deze seconde bodylotion toch ietwat… chemisch. Jammer.

De nieuwe Kneipp amandelbloesemproducten zijn zeker het proberen waard! Uiteraard is het een kwestie van smaak wat jij van de geur vindt.

Je koopt de producten bijvoorbeeld hier.


Foto’s door mij.


  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties