logo
28 April 2016

Lime Crime Velvetines Squash

Gepost in beauty

Lime Crime Velvetines Squash, lime crime velvetines, oranje lipstick, liquid lipstick, lime crime nederland, lime crime webshop, lime crime velvetines swatches, lime crime velvetines review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, make-up, beautyblog, beauty, koningsdag

Tijdens Koningsdag droeg ik één van de Velvetines van Lime Crime. Ooit waren de Lime Crime Velvetines één van de eerste liquid lipsticks op de markt. Ik weet nog goed dat Lime Crime in eerste instantie drie kleuren uitbracht, waarvan Suedeberry er één is. Ik heb Suedeberry ontzettend vaak gedragen, het is één van mijn favoriete lipsticks ooit.

Lime Crime Velvetines Squash, lime crime velvetines, oranje lipstick, liquid lipstick, lime crime nederland, lime crime webshop, lime crime velvetines swatches, lime crime velvetines review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, make-up, beautyblog, beauty, koningsdag

Lime Crime Velvetines Squash is een hele bijzondere kleur. Een soort donker oranje. Echt uniek. De textuur is precies zoals ik van Suedeberry gewend ben. Heel vloeibaar, een stuk dunner dan de liquid lipsticks van de meeste merken.

Helaas is Squash niet zo longlasting. Veel liquid lipsticks blijven relatief lang zitten, maar Squash is er na een maaltijd echt wel af. Jammer! Al heb ik een keer extra smeren zeker over voor deze mooie kleur.

Lime Crime Velvetines Squash, lime crime velvetines, oranje lipstick, liquid lipstick, lime crime nederland, lime crime webshop, lime crime velvetines swatches, lime crime velvetines review, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, make-up, beautyblog, beauty, koningsdag

Je koopt Lime Crime Velvetines Squash hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties