logo
11 April 2016

Make Up Monsters Matte Liquid Lipstick Blush

Gepost in beauty

Make Up Monsters Matte Liquid Lipstick Blush, make up monsters, make up monsters liquid lipstick, make up monsters boozyshop, make up monsters instagram, make up monsters nederland, liquid lipstick, kleurrijk, perzik, nude, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Ik ben dol op Anastasia Beverly Hills en haar liquid lipsticks. Maar er is concurrentie! En wel van Make Up Monsters. Een merk dat ik al heel lang volg op Instagram en waar ik super hebberig van word. Tot een tijdje geleden was dit merk alleen niet in Nederland verkrijgbaar: de internationale webshop verzendt niet naar Nederland. Maar nu verkoopt Boozyshop Make Up Monsters!

Make Up Monsters is in één woord: kleur! De liquid lipsticks zijn er in oneindig veel kleuren, de verpakking is kleurrijk en de website knalt van je scherm. Make Up Monsters heeft overigens maar één product en dat is dus liquid lipsticks. Ik vind het prima: er zijn zoveel kleurvarianten om te proberen, daar ben je wel even zoet mee.

Make Up Monsters Matte Liquid Lipstick Blush, make up monsters, make up monsters liquid lipstick, make up monsters boozyshop, make up monsters instagram, make up monsters nederland, liquid lipstick, kleurrijk, perzik, nude, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Hoewel Make Up Monsters groen, blauw, grijs, bruin en andere “gekke” kleuren niet schuwt, besloot ik met een draagbaar kleurtje te beginnen. Aan de ene kant ben ik natuurlijk juíst nieuwsgierig naar de minder draagbare tinten, maar aan de andere kant weet ik dat de kans groot is dat die verder ongebruikt in de la blijven liggen en dat is natuurlijk zonde.

Blush is een perzikkleurtje. De naam doet vermoeden dat hij iets rozer is, maar hij zit voor mij echt in de nude/beige/oranje hoek. Ik vind ‘m erg mooi voor alledag. Hij combineert bijna overal mee en geeft net wat meer kleur aan mijn gezicht.

Make Up Monsters Matte Liquid Lipstick Blush, make up monsters, make up monsters liquid lipstick, make up monsters boozyshop, make up monsters instagram, make up monsters nederland, liquid lipstick, kleurrijk, perzik, nude, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party

Je moet er eigenlijk bij elke liquid lipstick rekening mee houden, maar ook de lipsticks van Make Up Monsters hebben de neiging om lijntjes en drogere plekjes te benadrukken. Verder blijft de liquid lipstick prima zitten (zeker beter dan de gemiddelde “gewone” lipstick), maar vind ik ‘m niet héél longlasting. Na een maaltijd merk je dat de lipstick vanuit de binnenkant wat begint te “brokkelen” en is even bijwerken geen gek idee.

Je vindt Make Up Monsters Matte Liquid Lipstick Blush hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties