logo
17 April 2016

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral

Gepost in beauty

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral, miss sporty, miss sporty precious shine 3d lipgloss, fashion blogger, beautyblog, lipgloss, budget lipgloss, miss sporty precious shine 3d lipgloss swatches, miss sporty precious shine 3d lipgloss review

Sinds een paar maanden heeft Miss Sporty een nieuwe transparante lipglosslijn: Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss. Een lipgloss gericht op glans en volume. Je kunt de tinten individueel dragen of meerdere tinten met elkaar mengen. Er zijn zes verschillende kleuren.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral, miss sporty, miss sporty precious shine 3d lipgloss, fashion blogger, beautyblog, lipgloss, budget lipgloss, miss sporty precious shine 3d lipgloss swatches, miss sporty precious shine 3d lipgloss review

Ik draag hier Precious Coral. Dat moet natuurlijk een koraaltintje zijn, maar doordat de lipgloss niet veel kleur afgeeft zou ik eerder perzik zeggen. Een mooie lipgloss voor alledag met een ‘my lips but better’ effect.

Naast glans en volume zorgt de lipgloss voor hydratatie. Hij maakt je lippen lekker zacht.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral, miss sporty, miss sporty precious shine 3d lipgloss, fashion blogger, beautyblog, lipgloss, budget lipgloss, miss sporty precious shine 3d lipgloss swatches, miss sporty precious shine 3d lipgloss review

Je koopt Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties