logo
30 April 2016

Oriental bomber

Gepost in fashion

oriental bomber, bomber jacket, oriental, eastern bomber, thefashionguitar, marks & spencer, bomber trend, embroidered bomber, jacket, spring summer 2016 trend, stradivarius, bomberjack

Nog niet zo lang geleden schreef ik (weer) over bombers. Wat mij betreft is de bomber een heel leuk kledingstuk. Maar nóg leuker vind ik momenteel de “Eastern bomber”, ookwel “oriental bomber” genaamd. Een bomber met een Oosters tintje. Een kleurrijke bomber met sierlijke borduursels. Op dit moment zie je ze veel.

Een hele mooie vind ik deze van Marks & Spencer. Maar die van Stradivarius mag er ook zijn! En ben je niet bang voor groen? Dan zou ik deze van chicnova eens bekijken.

Is de oriental bomber iets wat jij zou dragen? Of sla je even over?

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties