logo
20 April 2016

Pom pom shoes

Gepost in fashion

pom pom shoes, fashion is a party, pom pom sandals, fashion blogger, pom pom's, mabu by maria bk, schoenentrend, zomerschoenen, sandalen, net-a-porter, river island, boohoo, asos, solestruck, pom pom pumps, pom pom sneakers

Pom pom’s, ik ben er al mijn hele leven dól op. Gekleurde, ronde, zachte bolletjes: daar moet je haast wel vrolijk van worden, toch? Ik kan me overigens best voorstellen dat ze niet helemaal je ding zijn – je moet wel een beetje van gek houden-, maar mocht je net zo enthousiast zijn als ik, lees en kijk dan vooral even verder.

Pom pom schoenen zijn duidelijk een trend aan het worden voor komende zomer. Steeds meer webshops zie ik gevuld met sandaaltjes, pumps en sneakers met pom pom’s erop. De meeste pom pom’s zijn inderdaad gekleurd, maar ik zie ook pom pom schoenen in zwart, grijs of beige.

De sandalen op de bovenstaande foto vind ik momenteel het allermooiste. Ze zijn van Mabu by Maria BK.

Zou jij pom pom’s aan je voeten dragen?

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties