logo
9 April 2016

Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool

Gepost in beauty

Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool, rimmel provocalips, rimmel provocalips kiss me you fool, rode lipstick, longlasting lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, eyeliner

Er zijn vele rode lipsticks in de wereld, maar er is maar één Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool. En zoals jullie de Rimmel Provocalips lipsticks waarschijnlijk wel kennen, blijft deze rode lipstick héél goed zitten (zie ook deze vlog).

Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool, rimmel provocalips, rimmel provocalips kiss me you fool, rode lipstick, longlasting lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, eyeliner

Ik ben al tijden groot fan van de Rimmel Provocalips lipsticks. Een reden voor mij om geen lipstick op te doen, is dat ik er niet altijd zin in heb om de hele dag in de gaten te houden of alles nog goed zit en om eraan te denken mijn lippen bij te werken. Daar heb je met deze lipsticks geen last van: ze blijven vrijwel de hele dag zonder kleerscheuren zitten. Kiss Me You Fool moet ik er aan het einde van de dag echt af boenen.

De kleur knalt van je lippen af: die is echt felrood. Ik vind ‘m fantastisch, een aanrader!

Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool, rimmel provocalips, rimmel provocalips kiss me you fool, rode lipstick, longlasting lipstick, beautyblog, fashion blogger, fashion is a party, eyeliner

Rimmel Provocalips Kiss Me You Fool koop je bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties