logo
10 April 2016

Shooting on the edge

Gepost in mijn outfits

shooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit aprilshooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit aprilshooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit aprilshooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit aprilshooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit aprilshooting on the edge, suède sneakers, puma sneakers, fashion is a party, fashion blogger, wollen jas, zwarte jas, suède rokje, geel rokje, asos, coltrui, coltrui zwart wit, luiz david, luiz david zonnebril, mirror sunglasses, rijnkade arnhem, cocorosa, fashion is a party shop, lente, lente outfit, outfit april

Het is lang geleden dat ik outfitfoto’s maakte aan de Rijnkade. Het doet me denken aan de tijd dat ik nog outfitfoto’s maakte met Chantal. Zij woont inmiddels alweer een tijd met vriend en hondje in Amerika. Onveranderd zijn de foto’s die Chantal maakt: nog altijd smullen, een ‘visueel sprookje’.

Ik houd van deze tijd van het jaar: de hele zomer nog voor je, de dagen alweer een stuk langer. Nog niet de hele wereld op vakantie en nog geen inbox vol met out-of-offices. Een verwarmend lentezonnetje, maar nog geen temperaturen waarbij je productiviteit ver te zoeken is. Bloesem aan de bomen, maar nog geen hoge zon met harde schaduwen. Koud genoeg voor creatieve outfits met laagjes, maar warm genoeg om niet te hoeven klappertanden als je even zonder jas de deur uit (of op de foto) gaat.

Mocht je trouwens nog op zoek zijn naar zomerschoenen of -kleding: er staat voor heel veel dames wat wils in mijn shop. Bijvoorbeeld deze nieuwe Nike Roshe Run’s!

Ik draag:

& Other Stories zwart/witte trui (hier kun je een look alike vinden)
H&M Studio zwarte wollen jas (hier kun je een look alike vinden)
ASOS geel suède rokje (kun je hier vinden)
PUMA via vanHaren suède sneakers (kun je hier vinden)
Luiz David zonnebril (hier kun je een look alike vinden)


Shop mijn look:

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties