logo
12 April 2016

Insta lately

Gepost in overig

instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis

Begin dit jaar ben ik begonnen met een tweede Instagram account. De aanleiding was toen dat Vera en ik stopten met VERSUS A en ik het leuk vond om een persoonlijker account te hebben. Om dingen te delen die ik niet ‘fashion’ genoeg vind voor @fashionisaparty.

Het leek me leuk om eens op een rij te zetten welke foto’s ik de afgelopen tijd op mijn tweede Instagram account heb gedeeld. Veel beelden zul je waarschijnlijk herkennen uit mijn vlogs. Hier een korte toelichting bij elke foto:

instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Zo’n anderhalve maand geleden, op Bas’ verjaardag. Eigenlijk was dát misschien wel de eerste lentedag, ook al was het toen nog helemaal geen lente. Het was prachtig weer en we dronken wat bij Stan & Co in Arnhem.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
…zo kom je nooit ergens en zo kom je er opeens kort achter elkaar twee keer. Laatst was ik met Bas bij Credible. Een week of twee later sprak ik met Milou af van Bullboxer en ook zij stelde Credible voor. Het is er ook wel heel gezellig!


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Ik kom nog maar heel weinig in het centrum van Arnhem, maar elke keer als ik er kom valt me op dat er weer meer leeg staat, dicht gaat en pop up stores zijn gekomen. Ik vind alle ontwikkelingen in de retailwereld heel interessant en ben ontzettend benieuwd hoe het centrum er over tien of twintig jaar uitziet. Ik denk dat er een hoop veranderd zal zijn.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Vera nam mij en Bas voor Bas’ verjaardag mee naar Koi in Arnhem, om sushi te eten. Dat is handig, met deze twee experts uiteten. Want als iemand de kaart van Koi goed kent, dan zijn zij het wel.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Ik werd door ACTIVEON uitgenodigd om naar Cirque du Soleil te gaan. Heel leuk! Zeker omdat ik daarna ook de nieuwe ACTIVEON camera mee naar huis kreeg om te testen. Ik baal ervan dat ik nog geen tijd heb kunnen vinden om ermee aan de slag te gaan (hij zit nog in de goodiebag, oeps), maar dat gaat absoluut nog komen.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Heel zwart bleef het gat niet, nadat Moordvrouw en Divorce stopten. Want nu kijken we Familie Kruys. En ook al zijn de personages lekker over de top, ik vind het heerlijk.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Anderhalve week geleden werd ik eindelijk geopereerd aan mijn vinger. Daar was ik echt aan toe! Morgen ga ik terug voor controle en om de hechtingen eruit te halen.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Van Vera kreeg ik vanwege die vinger een lieve kaart en chocola opgestuurd. Omdat ik rust moet houden en ze weet dat ik dat zo moeilijk vind. Ze bood zelfs aan om mijn vlog te bewerken! Echt zo fijn als mensen laten merken dat ze er voor je zijn.


instagram, tweede instagram account, insta lately, @suz.fashionisaparty, persoonlijk, @fashionisaparty, geopereerd, credible nijmegen, greetz, smeg koelkast, sushi eten, amaluna, ruxandra, familie kruys, retail, bas verjaardag, ziekenhuis
Afgelopen vrijdag was ik bij FNKE; een heel leuk PR bureau uit Arnhem. Ik realiseerde me daar dat het toch wel heel fijn is om af en toe met de ‘mensen aan de andere kant van het vak’ te praten. Ik kan het om die reden ook wel missen dat ik niet in Amsterdam woon. Maar eerlijk is eerlijk: daar zou ik als blogger al gauw een nummertje zijn, denk ik.


Ook op @fashionisaparty blijf ik gewoon actief, maar ik vind het dus leuk als je me ook op @suz.fashionisaparty wilt volgen. Fijne dag!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties