logo
8 April 2016

Vlogging is a party #15 – Dikke vinger

Gepost in video

katten, katten in huis, tumor, gezwel, operatie aan vinger, mitella, rijnstate arnhem, beauty trade beurs, care cosmetics, delilah cosmetics, beautybeurs, vakbeurs, ineke, sportschool, surprise party, tweede paasdag, gourmetten, vloggen, vlogging is a party, yara, dikke vinger, nieuw interieur, vinger in het verband

In deze vlog heb ik een dikke vinger… van het verband gelukkig. Want wat écht dik was – het gezwel dat ik had- is verwijderd. Ik moest een paar dagen met mijn arm in een mitella en dat vond ik echt een héle opgave.

Ook deel ik iets met je wat ik bewust in de afgelopen vlogs niet heb gedeeld. Ik laat zien hoe ik ons interieur heb veranderd en je krijgt een kijkje bij de Beauty Trade beurs.

Fijn weekend alvast!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties