logo
7 April 2016

Zo kun je je schoenen opbergen

Gepost in fashion

fashion is a party, fashion blogger, schoenen opbergen, westwing, zalando lounge, schoenenrek, broodrek, shoe storage, kist, wijnrek, mijn schoenencollectie, gesponsorde post

Schoenen. Wat houd ik van schoenen. Als ik moest kiezen tussen de rest van mijn leven nog maar één en dezelfde outfit dragen of de rest van mijn leven op hetzelfde paar schoenen lopen, dan ging ik absoluut voor het eerste.

Helaas is schoenen opbergen best een stukje lastiger dan je kleding opbergen (vind ik). Ben jij ook altijd aan het zoeken waar je met je schoenen naartoe moet? Ik geef je vijf ideeën voor het opbergen van jouw schoenencollectie.

  1. Een schoenenladder. Maak een ‘schoenenboom’ (een wigwam met horizontale planken ertussen) of een schoenenladder, waar je al jouw sneakers, pumps, laarzen en sandaaltjes op kwijt kunt.
  2. Een kist. Heb je er niet altijd zin in om je schoenen netjes neer te zetten en hoef je ze niet zo nodig tentoon te stellen in je huis? Doe je schoenen dan in een kist.
  3. Een wijnrek. Het ziet er leuk uit en je kunt in één oogopslag al je schoenen zien wanneer je tegen het rek aankijkt.
  4. Een vitrinekast. Dit vind ik er ook ontzettend leuk uit zien: je schoenen etaleren achter glas, alsof het chic servies is.
  5. Een broodrek. Zie de foto hierboven: mijn schoenen “stal” ik in een broodrek. We hebben er drie in huis (waarvan twee voor schoenen, oeps!) en ik vind ze leuk. Lekker industrieel. Al hebben ze zeker ook nadelen. Verkijk je bijvoorbeeld niet op hun gewicht: het was een enorme klus om die van ons boven te krijgen. Het is geen IKEA kastje dat je even uit elkaar haalt en in elkaar zet ;-).


fashion is a party, fashion blogger, schoenen opbergen, westwing, zalando lounge, schoenenrek, broodrek, shoe storage, kist, wijnrek, mijn schoenencollectie, gesponsorde post

Geïnspireerd geraakt om je schoenen opnieuw/anders op te bergen én om daarmee ruimte te creëren voor nieuwe schoenen (want dat is immers een fijne bijkomstigheid)? Westwing en Zalando Lounge organiseren samen een vierdaagse sale, die vanaf vandaag van start gaat. Tijdens de sale kun je de mooiste schoenenopbergers voor jouw interieur kopen voor een heel fijne prijs.

Klik hier om je aan te melden bij Westwing, zodat je los kunt gaan in de sale. Maar doe eerst nog even deze quiz om te ontdekken welk schoen- en opbergtype je bent!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties