logo
27 May 2016

beautyblender liner.designer

Gepost in beauty

beautyblender liner.designer, beautyblender benelux, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, eyeliner zetten, eyeliner wing, winged eyeliner, lipliner, mascara defender, spiegeltje, vergrotende spiegel, beautyblender kopen, beautyblender liner designer review, beautyblender liner designer, beautyblender nederland

Never fear a cat eye again! Dat het is het motto van de beautyblender liner.designer. Een tool die heel anders is dan de producten die we van beautyblender gewend zijn. En toch is de liner.designer ook weer niet zo’n héél onlogische zet. Zowel de beautyblender als de liner.designer zijn immers make-up tools.

De naam zegt het eigenlijk al: de liner.designer is er voor ‘liners’. Eyeliners, maar bijvoorbeeld ook lipliners. Je gebruikt de tool om een nette lijn te trekken of als ‘mascara defender’. Om te zorgen dat je geen mascara op je ooglid knoeit. Je kunt werken met drie verschillende kanten, want de liner.designer heeft een a-symmetrische driekhoeksvorm.

beautyblender liner.designer, beautyblender benelux, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, eyeliner zetten, eyeliner wing, winged eyeliner, lipliner, mascara defender, spiegeltje, vergrotende spiegel, beautyblender kopen, beautyblender liner designer review, beautyblender liner designer, beautyblender nederland

Je koopt ‘m samen met een klein, bijbehorend en vergrotend spiegeltje. Deze kun je bevestigen aan bijvoorbeeld de muur met het zuignapje dat erbij geleverd wordt. Het spiegeltje heeft de vorm van een beautyblender: schattig en goed gevonden. Aan de binnenkant van het spiegeltje kun je de liner.designer vastklemmen. Dit is erg handig, want zou je de tool los laten slingeren, dan ben je ‘m ongetwijfeld snel kwijt. Het spiegeltje zelf gebruik ik overigens niet, want ik heb een een grote vergrotende spiegel en dat werkt veel prettiger.

Mijn eerste indruk van de liner.designer was dat ik het maar een onhandig ding vind. Ik ben gewend om eyeliner zonder tool te zetten en als ik de liner.designer gebruik kom ik om te beginnen handen tekort. Ik weet niet eens precies waarom, want een eyeliner tekenen doe ik toch echt maar met één hand. Toch zou het volgens mij veel handiger zijn als de liner.designer uit zichzelf op de huid plakt, maar helaas.

beautyblender liner.designer, beautyblender benelux, fashion blogger, beautyblog, fashion is a party, eyeliner zetten, eyeliner wing, winged eyeliner, lipliner, mascara defender, spiegeltje, vergrotende spiegel, beautyblender kopen, beautyblender liner designer review, beautyblender liner designer, beautyblender nederland

Wat ik vooral onhandig vind is dat je heel gemakkelijk met een potlood of liquid ónder de de liner.designer komt. Je moet het driehoekje echt dicht op je huid drukken om dit te voorkomen. Ook merkte ik dat de tool wel helpt bij het zetten van een strakke lijn, maar dat je nog steeds goed moet oppassen of je je eyeliner twee keer in dezelfde richting zet.

beautyblender liner.designer / Fashion is a party

Ik wilde niet gelijk opgeven, want het zal niet de eerste keer zijn dat je met een tool moet leren werken. Krullen maken met een stijltang lukte me bijvoorbeeld ook niet in één keer. Ik bleef de liner.designer er dan ook regelmatig bij pakken en merk dat ik er daardoor inderdaad steeds beter mee overweg kan. Voor mijn lippen niet, maar het zetten van een wing gaat inmiddels wel sneller mét liner.designer dan zonder.

Je koopt de beautyblender liner.designer bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties