logo
15 May 2016

Me and Calvin

Gepost in mijn outfits

thebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirtthebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirtthebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirtthebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirtthebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirtthebagstore, calvin klein, bag, leather bag, zwarte tas, handtas, fashion blogger, fashion is a party, sweater, maastricht, gesponsorde post, trap, zwarte outfit, spijkerrok, jeans skirt

Een donkere outfit in een zonnige maand. Iets te donker dus misschien, maar ik vind wel dat hij klopt. Hoewel dit wat meer grungy is dan wat ik dagelijks draag, voelde ik me er helemaal mezelf in. En dat is toch de graadmeter voor mij.

…en voor Calvin, die me in deze look vergezelt. Ik ben zo blij met mijn Calvin Klein tas! Wanneer ik ‘m over mijn schouder draag, geeft hij deze outfit gelijk een klassieke twist. Het formaat is voor mij perfect.

De witte versie van deze tas is ook erg mooi, maar een witte tas vertrouwde ik mezelf toch niet helemaal toe. Al ga ik misschien nog een keer zwichten voor deze backpack. Hoe leuk is die voor zomerse dagen?!

Over backpacks gesproken… ik ga zo aan de slag met mijn tweede gastblog voor TheBagStore. Over backpacks dus. Mijn eerste gastblog voor TheBagStore kun je hier lezen, als je dat leuk vindt.


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties