logo
14 May 2016

Dr. Hauschka Handcrème

Gepost in beauty

Dr. Hauschka, Dr. Hauschka handcrème review, Dr. Hauschka handcrème kopen, Dr. Hauschka ingrediënten, handverzorging, huidverzorging, skin care, droge huid, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

Ik heb nog niet veel ervaring met Dr. Hauschka. Het beeld dat ik van het merk heb is dat het een puur, no nonsense merk is. Zo heet de handcreme van Dr. Hauschka ook simpelweg Dr. Hauschka Handcrème. Ik kan dat wel waarderen.

Op mijn droge huid kan ik blijven smeren, dus een handcrème is voor mij geen overbodige luxe. Vroeger had ik er een hekel aan -een vet laagje op je huid-, maar tegenwoordig baal ik echt als ik van huis ben en vergeten ben mijn handen te verzorgen. Deze handcrème is trouwens zeker niet irritant vettig: daar zit een hoop verschil in per crème.

Ingrediënten zijn onder andere – houd je vast – bryophyllum en heemstwortel. Belangrijker vind ik dat het één van de fijnste handcrèmes is die ik ooit heb gebruikt. Inderdaad no nonsense, een crème die gewoon zijn werk goed doet.

Dr. Hauschka, Dr. Hauschka handcrème review, Dr. Hauschka handcrème kopen, Dr. Hauschka ingrediënten, handverzorging, huidverzorging, skin care, droge huid, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger

De geur van de crème is vrij sterk en kruidig. Mocht die geur je totaal niet aanstaan, dan is dat natuurlijk een groot nadeel. Ik vind de geur prima: niet heerlijk, maar ik stoor me er ook niet aan.

Je koopt Dr. Hauschka Handcrème bijvoorbeeld hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties