logo
24 May 2016

essence glossy stick lip colour poshi pink

Gepost in beauty

essence glossy stick lip colour poshi pink, essence cosmetics, essence glossy stick lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, lip crayon, essence lipstick, roze lipstick, budget lipstick, kruidvat, essence glossy stick lip colour swatches

Toen ik ‘glossy stick’ las moest ik gelijk aan lipgloss denken. En dat terwijl ik natuurlijk kon zien dat de essence glossy stick een potlood is en dus haast geen lipgloss kan zijn. In ieder geval zorgde die misvatting ervoor dat ik heel positief verrast werd door het effect en resultaat van deze lipstick. Wat een budget toppertje!

essence glossy stick lip colour poshi pink, essence cosmetics, essence glossy stick lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, lip crayon, essence lipstick, roze lipstick, budget lipstick, kruidvat, essence glossy stick lip colour swatches

Simpeler kan haast niet: de essence glossy stick is dus een crayon die kleur afgeeft met een subtiele glans. Het woord ‘glossy’ vind ik dan ook niet helemaal op zijn plaats: bij ‘glossy’ heb ik echt andere associaties. Maar we zijn het er tenminste over eens dat dit geen matte lipstick is.

poshi pink is een hele lieve, draagbare kleur roze. Ik denk dat weinig vrouwen deze kleur lelijk vinden.

essence glossy stick lip colour poshi pink, essence cosmetics, essence glossy stick lip colour, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, lip crayon, essence lipstick, roze lipstick, budget lipstick, kruidvat, essence glossy stick lip colour swatches

De textuur van deze glossy stick is heel erg fijn: romig en zacht, maar niet zo erg dat hij bij het minste of geringste van je lippen “smelt”.

essence glossy stick lip colour poshi pink is te koop bij Kruidvat voor €1,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties