logo
21 May 2016

Lisa bag

Gepost in mijn outfits

Lisa bag, jozemiek, festival look, klein tasje, festivaltasje, slip ons, vanharen, tom ford, zonnebril, tom ford zonnebril, skinny jeans, arnhem, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, double ringLisa bag, jozemiek, festival look, klein tasje, festivaltasje, slip ons, vanharen, tom ford, zonnebril, tom ford zonnebril, skinny jeans, arnhem, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, double ringLisa bag, jozemiek, festival look, klein tasje, festivaltasje, slip ons, vanharen, tom ford, zonnebril, tom ford zonnebril, skinny jeans, arnhem, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, double ringLisa bag, jozemiek, festival look, klein tasje, festivaltasje, slip ons, vanharen, tom ford, zonnebril, tom ford zonnebril, skinny jeans, arnhem, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, double ringLisa bag, jozemiek, festival look, klein tasje, festivaltasje, slip ons, vanharen, tom ford, zonnebril, tom ford zonnebril, skinny jeans, arnhem, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, oversized t-shirt, boyfriend t-shirt, double ring

Oké, ik geef toe: deze outfit oogt wel een beetje lui. Maar er zit een gedachte achter: ik wilde bewust de aandacht op de accessoires vestigen. De laatste tijd heb ik weer wat meer aandacht voor sieraden, tassen en zonnebrillen, dus in deze outfit zie je… juist: een sieraad, tas en zonnebril.

Het tasje is de Lisa bag van Jozemiek. Dat merk introduceerde ik al even aan je in deze post. Nu ben ik geen festivalganger en dus geen expert op dat gebied, maar het lijkt mij een ideaal festivaltasje. Hoewel het natuurlijk een bescheiden tasje is, werd ik verrast door hoeveel erin kan: een portemonnee, telefoon, lipstick, sleutels… dat lukt met gemak.

De Lisa bag is er ook in taupe, zwart, roze en mint en super betaalbaar. Bekijk ‘m hier in de webshop van Jozemiek. Neem dan gelijk een kijkje bij de Roundie beach towels. High on the wishlist!


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties