logo
29 May 2016

Flatforms

Gepost in mijn outfits

Flatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenenFlatforms, creepers, bullboxer, bullboxer shoes, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, floral, floral blouse, mom jeans, bullboxer sneakers, navy sneakers, outfit, romantisch, casual, kendall jenner, schoenen met dikke zolen, damesschoenen, zomerschoenen

Flatforms, ookwel creepers. Toen ze een aantal jaar geleden opeens overal waren vond ik ze al tof. Nu zie je ze weer heel veel. De zolen van mijn Bullboxer sneakers zijn nog best bescheiden, maar toch zeker wel dikker dan gemiddeld. Dat maakt ze net even anders dan anders. Bullboxer heeft de flatform smaak te pakken, want ook slippers maakten ze voor deze zomer met een dikke zool. I like!

In deze outfit heb ik de flatforms een tikje romantisch gecombineerd. In ieder geval mag ik de bovenkant zo noemen; de onderkant is natuurlijk meer casual. Wat mij betreft is deze outfit perfect voor overdag.
‘s Avonds (of óók gewoon overdag) switch je heel gemakkelijk van flatforms naar hakken zonder verder iets aan de outfit te veranderen.

Een volgende keer combineer ik de schoenen iets stoerder, met bijvoorbeeld een bomber. Het internet staat vol met flatform lovers waarbij je het kunstje kunt afkijken. Zoals Kendall Jenner.

Ben jij fan van de flatform?


– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties