logo
28 May 2016

Insta lately

Gepost in overig

instagram, @suz.fashionisaparty, @fashionisaparty, ringlight, expositie bas kosters, bas kosters museum arnhem, diary, snapchat, haar knippen, haar verven, nieuw instagram logo, kunstnagels, basecoat, topcoat, trix & rees huis, sperry schoenen, anastasia beverly hills contour book, nagelbijten

Het leek me leuk weer eens een Instagram recap te maken. Zonder bloemenkransen en kattenfilters, want ik zit nog steeds niet op Snapchat. Inmiddels ben ik zo laat dat ik ook niet echt meer durf. Kan ik het niet overslaan en early adopter worden van het volgende social medium? Lijkt mij een top plan.

Voor wie het niet weet: ter compensatie ben ik actief op twee Instagram accounts. Verklaar me voor gek, maar ik vind het fijn. @suz.fashionisaparty is mijn wat meer persoonlijke account waar ik gewoon op post waar ik zin in heb en van @fashionisaparty probeer ik de stylish side of life te maken. Dat valt niet altijd mee, want zo stylish ís mijn leven eigenlijk niet. Lag Amsterdam maar wat dichter bij Arnhem, denk ik dan.

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Na een paar weken kunstnagels te hebben gehad, ben ik nu (voorlopig) weer van het nagelbijten af. Ik vind de drempel altijd best wel hoog om kunstnagels te laten zetten. Het voelt toch als falen omdat ik niet zelfstandig van mijn nagels af kan blijven. Maar als de kunstnagels er eenmaal op zitten geeft me dat zoveel rust. Dan denk ik: ik had het veel eerder moeten doen!

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Arnhem en Nijmegen waren door het dolle heen toen de Giro hier startte en finishte. Ik had er niets mee. En heb niet één fietser gezien, haha.

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Wat een ophef over het nieuwe logo van Instagram. Veel kritiek vooral. Ik vind het juist heel mooi. Lekker strak en kleurrijk!

Bas Kosteeeers ?

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


De meeste events waar ik voor uitgenodigd word zijn in Amsterdam of minimaal in de Randstad. Bij de expositie van Bas Kosters kon ik zo even langs! Ik vond het heel erg leuk. De sfeer was heel relaxed, de mensen heel vrij en ik houd gewoon van de stijl van Bas. En het was mooi weer. Dat helpt natuurlijk ook altijd.

Let's play ? #ringlight #tool #gadget #stellarlightingsystems #newin #photography #light


In deze vlog konden jullie zien dat ik een ringlight kocht.

Mooie Arnhemse gebouwtjes

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Soms zou ik willen dat ik outfitfoto’s kon maken in de lucht. Dan nam ik dit als achtergrond.

Happiness is… wanneer mijn huid geen wrakstuk is #goedemorgen #nomakeup #nofilter


De laatste paar weken gaat het heel goed met mijn huid. Dat maakt me blij!

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Ik heb dus geen Snapchat, maar mijn zusje wel!

Een foto die is geplaatst door Suz (@fashionisaparty) op


En toen legde ik even mijn collectie base- en topcoats op tafel.

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Ik had het hele jaar nog niet aan de nieuwe designersamenwerking van H&M gedacht. En ineens was daar het Kenzo x H&M nieuws!

Een foto die is geplaatst door Suz (@fashionisaparty) op


Het is te zien aan de letters: ik gebruik mijn Anastasia Beverly Hills Contour Book nog steeds erg graag.

Een foto die is geplaatst door Suz (@fashionisaparty) op


Hoe cute zijn deze schoenen van Sperry? Nu nog wat zomers weer graag!

Een foto die is geplaatst door Suz (@suz.fashionisaparty) op


Donderdag ging ik weer voor een knip- en verfsessie. In de aankomende vlog zie je het resultaat.

Zo, nu zijn jullie weer een beetje up to date. Fijn weekend!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties