logo
13 May 2016

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Raw

Gepost in beauty

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Raw, makeup monsters liquid lipstick, makeup monsters boozyshop, makeup monsters nederland, liquid lipstick, matte liquid lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beige lipstick, makeup monsters swatches, makeup monsters review

Had ik al geschreven dat ik dol ben op Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick? Ja? Schrijf ik het gewoon nog een keer.

Ook Raw vind ik een fantastisch kleurtje. Heel apart, ergens tussen bruin en beige in. En oudroze misschien? Taupe? Ik vind ‘m prachtig om te combineren met een warme ooglook en blush. Voor meer informatie over de textuur en duurzaamheid van deze liquid lipstick: check mijn post over Blush.

Makeup Monsters Matte Liquid Lipstick Raw, makeup monsters liquid lipstick, makeup monsters boozyshop, makeup monsters nederland, liquid lipstick, matte liquid lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beige lipstick, makeup monsters swatches, makeup monsters reviewMakeup Monsters Matte Liquid Lipstick Raw, makeup monsters liquid lipstick, makeup monsters boozyshop, makeup monsters nederland, liquid lipstick, matte liquid lipstick, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, beige lipstick, makeup monsters swatches, makeup monsters review

Makeup Monsters is verkrijgbaar bij Boozyshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties