logo
5 May 2016

Mustard

Gepost in mijn outfits

otto, andrea conti, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, hoedje, h&m trend, mosterdkleur, mustard dress, rijnstate arnhem, enkellaarzen met hakotto, andrea conti, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, hoedje, h&m trend, mosterdkleur, mustard dress, rijnstate arnhem, enkellaarzen met hakotto, andrea conti, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, hoedje, h&m trend, mosterdkleur, mustard dress, rijnstate arnhem, enkellaarzen met hakotto, andrea conti, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, hoedje, h&m trend, mosterdkleur, mustard dress, rijnstate arnhem, enkellaarzen met hakotto, andrea conti, gesponsorde post, fashion blogger, fashion is a party, zwarte enkellaarzen, suède enkellaarzen, hoedje, h&m trend, mosterdkleur, mustard dress, rijnstate arnhem, enkellaarzen met hak

Deze jurk vind ik echt fantastisch. Het is een jurk die heel weinig nodig heeft om toch een complete outfit te zijn, als je begrijpt wat ik bedoel. Dat komt door het model, maar zeker ook door de “mustard” kleur.

Ik heb de jurk in dit geval gecombineerd met een zwart hoedje en de enkellaarzen uit deze post. Die enkellaarzen heb ik al veel gedragen! Met dank aan het niet zulk mooie weer in april. Over het weer gesproken: nu de zon weer terug is, ben ik eigenlijk wel benieuwd of deze jurk ook leuk is met blote benen. Wat denken jullie?

De Andrea Conti enkellaarsjes zijn overigens nog steeds afgeprijsd bij OTTO en nog steeds in alle maten verkrijgbaar. Zelfs in maat 35!


– Deze post is tot stand gekomen samen met OTTO –

Foto’s door Jan van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties