logo
22 May 2016

Nails Inc. Paint Can Spray On Nail Polish Hoxton Market

Gepost in beauty

Nails Inc. Paint Can Spray On Nail Polish Hoxton Market, nails inc. Nails Inc. Paint Can Spray On Nail Polish review, net-a-porter, beautyblog, nails inc. nederland, spray on nagellak, nails inc paint can, spray nagellak, innovatieve beautyproducten, fashion blogger, fashion is a party

Innovatieve beautyproducten proberen: I love it! Hoewel ik er tegelijkertijd ook tegenop kan zien. Het is toch even uitvogelen hoe iets precies (het beste) werkt.

Sinds mijn nagels weer fatsoenlijk genoeg zijn, kan ik me opnieuw uitleven met nagellak. En wat voor nagellak… dit weekend ben ik in de weer gegaan met Nails Inc. Paint Can Spray On Nail Polish. Dat is nagellak die je niet lakt, maar sprayt. Er zijn zes verschillende kleuren en ik heb felroze: Hoxton Market.

“Great for when you’re short for time, simply apply a base coat then spray over the entire nail area and wash your hands with warm, soapy water to reveal expertly applied color”. 

Dit leek me nou echt een leuk product om op video te proberen, dus ik heb gevlogd terwijl ik de Paint Can aan het testen was. Jullie kunnen morgen, in een nieuwe vlog, zien of ik enthousiast ben of niet. Stay tuned!

Je kunt Nails Inc. Paint Can Spray On Nail Polish Hoxton Market hier kopen.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties

alle rechten voorbehouden 2016 Fashion is a party