logo
17 May 2016

Vlogging is a party #20 – Nieuwe gadget

Gepost in video

Vlogging is a party #20 - Nieuwe gadget, vlogging is a party, vlog, stellar lighting systems, ringlight, suikerspin, bas kosters, bas kosters museum arnhem, bas kosters expositie, verjaardag, ij-hallen, robin hood arnhem, verkopen op de ij-hallen, katten, fashion is a party, fashion blogger, arnhem, youtuber, runners world arnhem, rabobank arnhem, rabo scanner, real techniques etos

Ik moest aardig mijn best doen om deze vlog tot 11 minuten te knippen, maar het is gelukt! Een paar dingetjes heb ik daardoor wel weg moeten laten. Zoals dat ik naar het ziekenhuis ging voor mijn vinger en wat ik gevlogd had rondom het wegbrengen van de katten. Ik werd er toch niet echt vrolijk van dat terug te zien en had daar natuurlijk al deze post aan gewijd.

Gelukkig blijft er in de vlog nog meer dan genoeg over om naar te kijken. Zo ging ik naar de IJ-hallen, de opening van de expositie van Bas Kosters en was mijn zusje jarig. En niet te vergeten laat ik jullie mijn nieuwe gadget zien, waar ik helemaal blij mee ben!

Veel kijkplezier en klik nog even hier voor de vorige vlog, mocht je die gemist hebben.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties