logo
2 May 2016

Outfit recap april

Gepost in mijn outfits

outfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastrichtoutfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastrichtoutfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastrichtoutfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastrichtoutfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastrichtoutfit recap, outfit recap april, fashion blogger, fashion is a party, military coat, koningsdag 2016, mei 2016, bullboxer, pulcinella moda, fringe heels, denim jack, oranje hoed, adidas neo, vanharen, a-lijn rokje, etnisch jasje, outfit recap, april 2016, maastricht, hotelkamer maastricht

Mei has entered the building! En hoe… ik hoorde dat de nacht van 1 mei de koudste was sinds twintig jaar.

April was de maand waarin ik voor het eerst in mijn leven met een mitella rondliep, mijn haar in de fik zette en een nieuwe wasmachine kocht. Gelukkig waren er ook dingen die een stuk leuker waren… Zoals afgelopen weekend: een weekendje Maastricht. Ik typ dit vanuit een Zuid-Limburgse hotelkamer, actually. Echt zo leuk dat ik overal kan bloggen, zolang ik een laptop en Wifi heb.

Maar dit is een outfit recap, dus even terug daar naartoe. Mijn favoriete outfit van de maand april is voorspelbaar denk ik. Dat is deze.

Welke van deze outfits vind jij het leukste?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties