logo
18 May 2016

Feelings are much like waves

Gepost in overig

desenio, posters, prints, feelings are much like waves, interieur, docoratie, fotolijsten, posterlijsten, desenio.nl, gesponsorde post, quotes in huis, foto's in huis, zee, golven

Wij Nederlanders houden van tekst in huis. Als je me niet gelooft: lees deze column van Roos Schlikker maar eens. Ik vond ‘m geweldig.

Ik houd van tekst. Maar in mijn huis? Ik houd ook van foto’s. Maar ik doe aardig goed mijn best foto’s in decoratieve vorm uit mijn huis te weren. Ik weet niet wat het is, maar van foto’s aan de muur en letters op de wand krijg ik al gauw de kriebels.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Zo staat er naast mijn huidige zitplek een foto waarvan Bas altijd zegt: ‘Op die foto was je nou écht gelukkig’. Ik kreeg ‘m in een mooie rosékleurige lijst voor mijn verjaardag. En ook al vind ik foto’s van mezelf in mijn eigen huis een beetje raar, in die omstandigheden kon ik ‘m eigenlijk niet weigeren.

Ook sommige quotes mogen er, mits classy vormgegeven, best wel zijn. Mijn favoriete quote is: ‘If you’re feeling blue try to paint yourself a different color’. Die quote lijkt in zijn betekenis een beetje op de quote op de poster die sinds kort boven mijn bed hangt: ‘Feelings are much like waves. We can’t stop them from coming, but we can choose which ones to surf’. Voor mij als Miss Pessimist een serieuze reminder: natuurlijk is er genoeg verre van ideaal in het leven, maar focus je het op het mooie, goede en fijne. Probeer het althans.

desenio, posters, prints, feelings are much like waves, interieur, docoratie, fotolijsten, posterlijsten, desenio.nl, gesponsorde post, quotes in huis, foto's in huis, zee, golven

Links van de quote boven ons bed hangt een bijpassende poster met golven erop. Daar heb ik eerlijk gezegd niet zoveel mee: met de zee. Maar Bas wel, dus hebben we een mooi compromis. En samen zijn de twee posters wel een heel mooie combinatie van beeld en tekst.

Ik heb de posters online gevonden bij Desenio.nl, een nieuwe webshop met heel veel leuke prints. De lijsten kun je er gelijk bij bestellen.

– Dit is een gesponsorde post –

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties