logo
4 May 2016

Pupa Miss Pupa Velvat Matt Lipstick Burgundy

Gepost in beauty

Pupa Miss Pupa Velvat Matt Lipstick Burgundy, pupa make-up, pupa lipstick, pupa miss pupa velvet matt lipstick, pupa miss pupa velvet matt swatches, pupa miss pupa velvet matt review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fs agency, pupa nederland, pupa verkooppunten, burgundy lipstick, donkerrode lipstick, matte lipstick

De Pupa Miss Pupa Velvet Matt Lipstick is… mat! Hoe raad je het hè?! Deze lipstick is gemaakt om de hele dag te blijven zitten en voelt volgens Pupa aan als een tweede huid.

Inderdaad: de lipstick blijft goed zitten. De hele dag redt hij niet. Maar zeker langer dan de gemiddelde lipstick. Ik vind ook dat hij door mag voor een tweede huid: je voelt ‘m totaal niet zitten tijdens het dragen.

Pupa Miss Pupa Velvat Matt Lipstick Burgundy, pupa make-up, pupa lipstick, pupa miss pupa velvet matt lipstick, pupa miss pupa velvet matt swatches, pupa miss pupa velvet matt review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fs agency, pupa nederland, pupa verkooppunten, burgundy lipstick, donkerrode lipstick, matte lipstick

Zoals je ziet is de lipstick heel goed gepigmenteerd. De donkerrode tint vind ik chic en klassiek.

Pupa Miss Pupa Velvat Matt Lipstick Burgundy, pupa make-up, pupa lipstick, pupa miss pupa velvet matt lipstick, pupa miss pupa velvet matt swatches, pupa miss pupa velvet matt review, fashion blogger, fashion is a party, beautyblog, fs agency, pupa nederland, pupa verkooppunten, burgundy lipstick, donkerrode lipstick, matte lipstick

Verder goed om te weten: Pupa is hypoallergeen en dierproefvrij.

De Pupa Miss Pupa Velvat Matt Lipstick Burgundy kost €15,95. Zou jij ‘m dragen?

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties