logo
7 May 2016

Real Techniques Cheek and Lip Set

Gepost in beauty

real techniques lip and cheek set, real techniques, fashion blogger, fashion is a party, cheek brush, duo-fibre contour brush, lip brush, real techniques cheek brush, real techniques, duo-fibre contour brush, real techniques lip brush, real techniques limited edition, beautyblog, the make up spot

Regelmatig brengt Real Techniques limited edition kwastensets uit. De nieuwste is de Real Techniques Cheek and Lip Set. Een set met drie kwasten, waarvan één nieuw en exclusief. Nicola Chapman (van de Pixiwoos, de founders van Real Techniques) laat je in deze video kennismaken met de set.

real techniques lip and cheek set, real techniques, fashion blogger, fashion is a party, cheek brush, duo-fibre contour brush, lip brush, real techniques cheek brush, real techniques, duo-fibre contour brush, real techniques lip brush, real techniques limited edition, beautyblog, the make up spot

Het kleinste kwastje is de lip brush. Deze is los verkrijgbaar als Retractable Lip Brush. In deze set is hij niet uitschuifbaar. Ik vind dit een heel fijn kwastje om lipstick mee aan te brengen! De ‘punt’ is bedoeld om je lippen te omlijnen en de platte kant om je lippen mee in te kleuren. Lipkwastjes zijn in mijn beleving echt onderbelicht in vergelijking tot andere kwasten.

real techniques lip and cheek set, real techniques, fashion blogger, fashion is a party, cheek brush, duo-fibre contour brush, lip brush, real techniques cheek brush, real techniques, duo-fibre contour brush, real techniques lip brush, real techniques limited edition, beautyblog, the make up spot

De grootste kwast is de Exclusive Cheek Brush. Deze is niet los verkrijgbaar, máár wel eerder uitgebracht. Een paar jaar geleden zat hij namelijk al in de limited edition Nic’s Picks set. Ook deze kwast vind ik heel erg fijn werken. Fijner dan de klassieke Real Techniques Blush Brush, to be honest. Dat komt omdat ik het wel prettig vind wanneer een blush kwast wat voller en steviger is. Je kunt met deze wat gerichter werken, hij springt minder verschillende kanten op. Je kunt de kwast overigens ook gebruiken voor cream blush of als bufferkwast voor foundation. Al zou ik voor dat laatste liever een kwast gebruiken die nóg wat steviger is.

real techniques lip and cheek set, real techniques, fashion blogger, fashion is a party, cheek brush, duo-fibre contour brush, lip brush, real techniques cheek brush, real techniques, duo-fibre contour brush, real techniques lip brush, real techniques limited edition, beautyblog, the make up spot

Tot slot is er de Duo-Fibre Contour Brush. Deze vind ik het minste. Ik gebruik liever de reguliere Real Techniques kwasten, dan die met Duo-Fibre haren. Die laatste zijn voor mijn gevoel wat stugger en ik vind ze snel wat streperiger aanbrengen. Hij werkt prima, maar er zijn dus (Real Techniques) contour kwasten die ik liever gebruik.

real techniques lip and cheek set, real techniques, fashion blogger, fashion is a party, cheek brush, duo-fibre contour brush, lip brush, real techniques cheek brush, real techniques, duo-fibre contour brush, real techniques lip brush, real techniques limited edition, beautyblog, the make up spot

Uiteraard kun je de verschillende kwasten ook voor andere doeleinden gebruiken. Net wat je zelf prettig vindt. Het zijn drie kwasten die je er waarschijnlijk regelmatig bij pakt.

Je koopt de Real Techniques Cheek and Lip Set bijvoorbeeld hier. Zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang als je ‘m ook wilt hebben.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties