logo
3 May 2016

River Island Studio Mustique

Gepost in fashion

river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016river island, river island studio, fashion blogger, fashion is a party, river island kortingscode, river island premium, mouwloze trenchcoat, overslagrok, maxi jurk, aardetinten, maxi dress, kimono, 70s, suede jurkje, geborduurde shorts, jasje borduursels, espadrilles, gladiator sandalen, etnisch, river island spring summer 2016

Een beetje keten heeft tegenwoordig een ‘Premium’ of ‘Studio’ lijn. Mij hoor je hier niet over klagen. Vaak vind je in deze collecties prachtige items met een luxe/designer uitstraling en een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Gisteren heeft River Island haar derde Studio collectie gelanceerd: Mustique.

Ik vind deze mouwloze trenchcoat fantastisch. Net als één van de eyecatchers uit de collectie: dit jasje. Maar dit rokje vind ik ook erg leuk.

Welke items spreken jou aan?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties