logo
23 May 2016

Vlogging is a party #21 – Spray-on nagellak

Gepost in video

spray on nagellak, nails inc. spray on, nails inc. nederland, contouren, the body shop foundatino, papillotten, jojanneke, lush, kringloop, pinksteren, vlogging is a party, vlog, fashion is a party, spray-on nagellak, real techniques cleansing palette, aussie, zoeva rose golden brush set, beautyblog, pannekoeken eten, verjaardag

In deze vlog zie je hoe ik mijn Pinksterdagen doorbracht. En dat ik sinds lange tijd weer eens mijn haar krulde met papillotten. En natuurlijk of het werkt: de Nails Inc. Paint Can Spay On Nail Polish.

Heb je de vorige vlog al gezien? Ik waardeer het heel erg als je je abonneert op mijn kanaal en een duimpje omhoog doet bij de video als je ‘m leuk vindt.

Happy Monday!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties